2777
2789

نفهمی کردم با شماره دونفر اینجا عضو شدم زود ازدواج کردم بچگی کردم کل زندگیمو اینجا گفتم اگه تاپیکامو بخونن آبروم میره الانم ن رمز یادمه ن نام کاربری 

فقط میدونم تعلیق شدم ولی اگه بخوان میتونن رخواست بدن رفع تعلیق کنن

تو رو خدا یکاری کن برام 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره رو پیدا کنید اونو ک میتونید

بفرستین خصوصی نی نی یار سه از نی نی یار پنج بهتر جواب میدن نی نی یار دو دسترسی ندارن

براتون باز میکنن

باز که شد دونه دونه لینک بفرستین خصوصی نی نی یار یک طبق قوانین پاک میکنن براتون

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

البته تاپیکاتون پاک نمیشه میمونه من الان دوتا براتون پاک کردم

عزیزدلم من بچگی کردم با شماره دو تا از اقوام اومدم اینجا چند وقت پیش کلی چیزای شخصی گفتم از زندگیم اون ها هم ب روش قدیم تعلیق شدن اگه درخواست بدن رفع تعلیق میشن

الانم ن نام کاربری یادمه ن رمز 

میخوام  اونا تعلیق سیاه بشن هیچ جوره دیده نشن😭😭

عزیزدلم من بچگی کردم با شماره دو تا از اقوام اومدم اینجا چند وقت پیش کلی چیزای شخصی گفتم از زندگیم ا ...

پس با تماس با ما صحبیت کنید ممنون

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

چی بگممم بهشون خب امکانش هس ب روش قدیم تعلیق سیاه کنن اون دوتا شماره رووو ب روش جدید ک خیلی بده

تاهاشون صحبت کنبد ببینید موافقت میکنن یا نه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar