2821
2789
عنوان

گیر کردم بین بد و بدتر :)

149 بازدید | 20 پست

شوهرم همیشه شغلش جوری بود ک هفته ای ۲ روز پیشم بود و من بالاخره روزامو سر میکردم تا وقتی ک اون میاد

از وقتیم دخترم دنیا اومده بیشتر دلتنگ ما میشه و ما دلتنگش میشیم 

خاستم همون سال اول زندگیم خونمو ببرم مجل کار شوهرم

ک مادرشوهر خودخواهم چون شوهرم تک پسره نزاشت و ترسید بریم و دیگ نبینیمش

حالا یه شغل خیلی مناسب و شرکتی براش شوهرم پیدا شده که دیگه بجای ۲ روز در هفته ۲۲ روز پیشم نیست ینی بیشتر از هم دوریم

دلتنگی و فشار روحی و حتی جسمی و جنسی رومون هست و مخصوصا دخترم ک هیچوقت نمیخام از مهر پدریش دور بمونه چون خودم تجربه کردم :))

حالا پدر مادر خودخواهش بازم دارن جلومون سنگ میندازن ینی میگن ماهم باهاتون میایم منم از خدامه اصن اونام بیان ولی بحثم اینه هی عقب میتدازن

هرچی دیرتر برم اونجا بیشتر ب دوری عادت میکنیم و این خیلی بده :)

چکار کنم از دست خانوادش اینم گوش ب فرمان اوناست

اصلا درک نمیکنن ک ما نمیتونیم دور باشیم

من شهر غریبم و علاوه بر تنهاییم حالا باید دلتنگی رو هم تحمل کنم ....

راهکار جلو رام بزارید 

حریفشون نمیشم 

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵

یک مشاور خوب وقت بگیر‌‌‌‌... شرایط رو توضیح بده. در جلسه‌ی دوم یا سوم مطرح کن که همسرت هم بیاد. ایشون با همسرت صحبت کنه و براش توضیح بده این گوش به فرمانی تا چه اندازه سم هست برای زندگیتون. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از خدا بخواه ، ب اون چیزی فکر  کن ک دوست داری ،و تصور کن رفتی پیش شوهرت و دیگه نگرانی نداری . ذ ...

همه این کارارو واسه دخترپ میکنم

دختر وقتی مهر پدر نداشته باشه یا کم داشته باشه یا کمبودی حس کنه به طرف تنهایی و جنس مخالف میره و حسابی دلشو میشکونن چیزی ک خیلی درکش میکنم

همسرتون پدر شدن اون وقت منتظر اجازه والدینشون هستن؟

خوب عزیزم اهمیت ندین به حرف بقیه کاری که به صلاحه انجام بدین🤐 اصلا تو کتم نمیره یه پیرمرد و پیرزن برای زندگیم تصمیم بگیرن

همسرتون چرا وقتی هنوز بالغ نشدن که بتونن مستقل تصمیم بگیره تشکیل خاتواده دادن؟😑

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

همه این کارارو واسه دخترپ میکنم دختر وقتی مهر پدر نداشته باشه یا کم داشته باشه یا کمبودی حس کنه به ...

عزیزم قبل از دخترتون شما حق زندگی دارید واقعا اعصابم بهم ریخت یعنی واستون ناراحت شدم🥲

آخه مگه تصور واسه آدم زندگی میشه

همسرتون پدر شدن اون وقت منتظر اجازه والدینشون هستن؟ خوب عزیزم اهمیت ندین به حرف بقیه کاری که به صلا ...

این سوالیه که همیشه اذیتم کرده ک چرا وقتی هنوز مستقل از خانواده نشدن زن گرفتن

خانوادش بسیار باشعور و بامحبت هستن 

اما از نگرانی و دخالت های زیادشون زندگیو ب کامم تلخ کردن

پیش خودش فک نمیکنه دوری برا ما سخته فقط بفکر خودشونن 

عزیزم قبل از دخترتون شما حق زندگی دارید واقعا اعصابم بهم ریخت یعنی واستون ناراحت شدم🥲 آخه مگه تصور ...

واقعا فشار روحی شدیدی رومه نمیدونم چکار کنم

هزار بار ب طلاق فک کردم بااینکه عاشق زندگیم هستم

این سوالیه که همیشه اذیتم کرده ک چرا وقتی هنوز مستقل از خانواده نشدن زن گرفتن خانوادش بسیار باشعور ...

خوب عزیزم شوهرتون هیچ حرف شنوی از شما ندارن؟ به شخصه هیچ وقت حاضر نیستم برای تصمیماتم به بقیه توضیح بدم ولی شما چند ساله تو این شرایط هستی و متاسفانه برای همسرت و خانوادشون شده عادت

بنظرم با مادرشون رک و بی پرده صحبت کنید از فشاری که روی هر دوی شماست بگید از نگرانی هاتون اگه هم درک نکردن بگید که حرمتتون دست خودتونه و یجور دیگه از حقت دفاع کن.

البته این نظر شخصی منه شاید برای زندگی شما خوب نباشه ولی لطفا اول برای خودت و بعد برای دخترتون سعی کن درستش کنی شرایط رو