2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 79 پست
من دوتا دارم ٦/٧ سال اختلاف دارن.من از اختلاف سني بچه هام خيلي راضيم. نه خودم اذيت شدم و نه بچه ها ...

شکر نعمتت افزون کند 💚

به نظر منم الان زمان خوبیه ، هم اولی کمکم میکنه هم از بزرگ شدن دومی لذت می‌بریم کنار هم ، ولی هنوزم مطمئن نیستم بیارم یا نه 😅

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه دومم ۷ روز پیش به دنیا اومد واقعا راضی هستم که آوردم درسته سختی داره ولی قطعا مزیت هاش بیشتره ...

حدا حفظشون کنه براتون 🤍

هر چی خدا بخواد 💫

پس بیار حتما بعضی بچه ها خودخواه ان و همینکه توجه ها بهشون باشه کافیه براشون. ولی پسر شما و خواهرزاد ...

دقیقا 🫠

من خودم پسرم را که باردار شدم مثل شما بارداری سختی داشتم زایمانم هم طبیعی بود و بسیار سخت زمانیکه پس ...

خدا حفظشون کنه براتون 💚 ممنون که تجربتون رو گفتید، برام با ارزشه 💫

بچه منم بشدت نیاز ب همبازی داره.. هرجا بچه میبینه با حسرت بهش نگا میکنه و همش بخاطرش خونه اینو اون پلاسیم ک با بچه ها بازی کنه.. منتها شرایط کشور جوری نابسامانه ک من دلم نمیاد یکی دیگه رو اسیر این مملکت کنم.. من نه از گرانی میترسم ن از نظر مالی دلهره دارم و... من فقط میترسم روزی اینجا هم مثل غزه بشه و بچم شاهد قعر بدبختیها باشه..

بچه منم بشدت نیاز ب همبازی داره.. هرجا بچه میبینه با حسرت بهش نگا میکنه و همش بخاطرش خونه اینو اون پ ...

من رفت و آمد این چنینی ندارم که بچم با بچه هاشون بازی کنه ، حس سربار بودن به آدم دست میده، هرچند خودشون میگن بیایین اما من دوس ندارم 😐 نگران نباش عزیزم ایران هرگز مثل غزه نمیشه غیرت ایرانیا اجازه نمیده ، منم یه نگرانی هایی دارم اما خدا بزرگه

والاه جوری ر ی د ن ب مملکت ک دیگه هیچی بعید نیس و ادم هیچ جوره احساس امنیت نمیکنه..  

بهت حق میدم آخرالزمانه واقعا آدم آشفته میشه

با وجود این تفاسیر شماها نگران آینده بچه هاتون نیستید؟ والاه من خیلی نگران میشم ک مبادا طوری بشه ک نتونم حداقل ترین نیاز بشر ک حفظ امنیت جانی هست رو حفظ کنم توو این جامعه و بچه هام آسیب ببینن.. هر کی یه دلنگرانی هایی داره.. دل نگرانی منم وضعیت اسفناک مملکته..

با وجود این تفاسیر شماها نگران آینده بچه هاتون نیستید؟ والاه من خیلی نگران میشم ک مبادا طوری بشه ک ن ...

تا جایی که من اطلاع دارم ، هنوزم امنیتمون بیشتر از نیمی از کشورهای دنیاس ، از نظر جانی و مالی ، متاسفانه ده سال اخیر خیلی آمار بد شده اما هنوزم جای شکر داره ، کاش بتونن جلوی ورود اتباع خارجی رو بگیرن که نا امنی بیشتر از این نشه 

من ۱۲ سال تک فرزند بودم خیلی اذیت شدم 

جو سنگین و سوت و کور خونه نبود هم صحبت هم بازی حتی یکی که یه کم اذیتش کنم 

حتی من وقتی رفتم مدرسه هم اصلا آدم اجتماعی ای نبودم نمیتونستم دوست پیدا کنم و ارتباط برقرار کنم 

توانایی دفاع کردن از حق خودمو نداشتم چون هیچوقت بچه ای کنارم نبود که باهاش بحث کنم و بتونم از خودم دفاع کنم

به خدا تک فرزندی خوب نیست به بچه هاتون ظلم‌ نکنید🥲

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

من ۱۲ سال تک فرزند بودم خیلی اذیت شدم  جو سنگین و سوت و کور خونه نبود هم صحبت هم بازی حتی یکی ...

الان آبجی داری یا داداش ؟ 

پسر منم کم رو و خجالتیه

الان آبجی داری یا داداش ؟ خوبه ؟

یه خواهر دارم خودم ۱۹ سالمه اون ۷ سال 

اخلاف سنیمون زیاده ولی بازم بودنش خیلی خوبه😁

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️