2777
2789

بخدا که تو تمام عمرم هرچیزی اومده به ذهنم عینش اتفاق افتاده.... نمیدونم به قانون جذب ایمان بیارم یا اینکه واقعا ذهنم به من خبر میده از آینده...

1️⃣نمونش اینکه همیشه تصور میکردم من معلم میشم ...که شدم

2️⃣تصور میکردم با پسرعمم ازدواج میکنم که مطلقا رفت و آمد نداشتیم. ازدواج کردیم... اونم منو کجا دیده ؟؟؟ تو لبتاب زن عموم به طور شانسی. یعنی در این حد رابطه نداشتیم و به عقل هیشکی نمیرسید ولی من تو ذهنم میگفتم این منو میگیره...

3️⃣بعد بچه دار شدن همش میگفتم بچمو از دست میدم دلتنگ گریه هاش میشم. بخدا تو یکسالگی از دستش دادم 😭😭😭

4️⃣ دیروز گفتم فردا میرم اداره آقای فلانی رو میبینم. شوهرم گفت اگه درست باشه بهت ایمان میارم... رفتم بخدا دیدم اونجاست. درحالی که سالی یه بار میاد 😭😭

چرا هرچی میاد تو ذهنم اتفاق میفته؟؟؟؟ قانون جذبه ؟؟؟ چیه؟؟؟؟ میترسم... 

دقیقا منم‌مثل تو

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براچی تو یک سالگی فرزند تو از دست دادی

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

براچی تو یک سالگی فرزند تو از دست دادی

هیشکی نفهمید برای چی . فقط اومده بود تو ذهنم . که اتفاق افتاد. پسرم کاااااااملا سالم بود.... سالم و سلامت . در عرض ۲..۳ ساعت یهو حالش بد شد و تمام

هیشکی نفهمید برای چی . فقط اومده بود تو ذهنم . که اتفاق افتاد. پسرم کاااااااملا سالم بود.... سالم و ...

الهی 😔