2777
2789
یعنی خانومه کاری داره شوهرتون انجام بده یا برعکس

بله

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به طرفت داره و اینکه وقتی طرف شوهر داره شوهر من چرا کاری براش انجام بده خیلی مسخرست

حرفت کاملا درسته اما ذهن من میگه اکثر آقایون سرو گوششون میجنبه 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بله

شاید خواسته ب نیت همسایگی  تعارف کنه

زیاد درگیر نشو ب شوهرتم یه تذکر کوچیک بده اگه دوباره تکرار شد

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
عزیزم بستگی به طرفت داره و اینکه وقتی طرف شوهر داره شوهر من چرا کاری براش انجام بده خیلی مسخرست

و اینکه فرض کنید خانمی ب ی مرد دیگه اینو بگه 

شوهرش چکار می کنه

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
حرفت کاملا درسته اما ذهن من میگه اکثر آقایون سرو گوششون میجنبه 

دقیقا 

عجب حرفهایی اینحا میشنوم🥴

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

تو آدم نشدی! بستت نبود؟! 

@niniyar_5  

سلام

خسته نباشید واقعا

دو روز قبل این خانم به من تهمت زنا زدن

هر چی از دهنشون در می اومد گفتن

یه عده کاربر دیگه هم همراه ایشون حرفای قشنگ قشنگ زدن

بعد شما اومدین گفتید فنی بیکار نیست که ای پی چک کنه و تمام

چجوریه که برای ماها این چیزا قفله ؟ ما نباید چند تا کاربری داشته باشیم

ولی کسانی مثل استارتر از تاپیک دروغ گفته تا توهین و تهمت و کاربری های متعدد براشون مجازه ؟

لطفا اگر میل دارید توضیح بدید که قوانین سایت برای همه است یا نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
و اینکه فرض کنید خانمی ب ی مرد دیگه اینو بگه  شوهرش چکار می کنه

شوهرش اون موقع میگه زنه منظور داشته همون جور که ما فکر میکنیم شوهرمون از این حرف منظوری داره نمیدونم والا دیگه چی درسته چی غلط از بس زمونه بد شده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

@niniyar_5     سلام خسته نباشید واقعا دو روز قبل این خانم به من تهمت زنا زدن هر چی از ...

عزیزم شما بسیار خودشیفته ای .یعنی چی توهین میکنی بهش خب...

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊