2777
2789
عنوان

برم خارج درس بخونم یا ایران بمونم پیش بابام کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 40 پست
حالا لیسانس رو‌ نگیرم چی میشه؟

۱ سال مونده دیگه بگیر تموم شه برع

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیلتسمو‌ گرفتم چهار ماه پیش ۷ هم شدم. پولم در حد یکی دو میلیارد میده ابوی ولی‌خب واسه خارج کمه باید ...

خب اگه انقد بابات پولدار هست بمون همينجا كيف دنيا رو كن و سفر خارج هم برو

اينجا واسه پولدارا ك بهشته

نه سه سال مونده  توی سه سال قبل فقط ۳۸ واحد پاس کردم 😑

وای:/ 

خب اگ نمیتونی و دوس نداری برو پیش بابات کار کن چون لیسانس الکی ب درد نمیخوره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

آیلتسمو‌ گرفتم چهار ماه پیش ۷ هم شدم. پولم در حد یکی دو میلیارد میده ابوی ولی‌خب واسه خارج کمه باید ...

حتما حتما برو خارج منم میخوام برم دارم زبان میخونم آلمان برم  و شما آیلتس چه مدت خوندید و سخت بود آزمون آیلتس منابعت چی بود کلاس رفتی

حتما حتما برو خارج منم میخوام برم دارم زبان میخونم آلمان برم و شما آیلتس چه مدت خوندید و سخت بود آز ...

جواب تمام سوالاتو توی یه تاپیک دیگه دادم بذار ببینم میتونم پیداش کنم یا نه. خب برم‌خارج کلی پول از ایران ببرم اونجا؟ همین جا با همون پول خوشبخت ترم..

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
جواب تمام سوالاتو توی یه تاپیک دیگه دادم بذار ببینم میتونم پیداش کنم یا نه. خب برم‌خارج کلی پول از ا ...

مرسی بفرست  و ده میلیارد هزینه کنی خارج بهتر  و  ایران معلوم نیست ممکنه سال دیگه دلار بشه ۲۰۰ هزار من یادم شهریور ۱۴۰۱  دلار ۲۸ هزار بود آشنامون میخواست بره خارج نرفت الان پشیمون  درعرض کمتر از دوسال  بیشتر از دوبرابر شد دلار و اینکه واسه آینده خودت و بچه هات بهتر و  تو زبان انگلیسی خوندی و تحصیلی میخوای بری اگه مدرک دانشگاهت بگیری و دو سال سابقه کار جور کنی با ۷۰۰ میلیون از طریق ویزا کاری میتونی بری و اینکه آلمان خیلی راحت مهاجرت کردن  فقط زبانش سخت  ولی نیرو کار زیاد میخواد با مدرک دیپلم و بدون تمکن مالی فقط با پول بلیط هواپیما از طریق آوسبیلدونگ میشه رفت آلمان و هزاردلارم با خودت میبری تو جیبت باشه تا سرماه حقوقت که میدن و خوابگاه میدن و هرماه حقوق میدن آوسبیلدونگ عالی  بغیر اون با ویزا کاری ۱۱ هزاریورو میشه رفت آلمان 

آوسبیلدونگ زبان آلمانی میخاد که من بلد نیستم

اره ولی خب به هرحال با همین انگلیسی هم میتونی بلاخره مهاجرت کنی و هدفتو بذار هرجور شده مهاجرت کنی سنت بره بالا پشیمون میشی نرفتی  و اینکه نگفتی چه مدت خوندی واسه آیلتس

اره ولی خب به هرحال با همین انگلیسی هم میتونی بلاخره مهاجرت کنی و هدفتو بذار هرجور شده مهاجرت کنی سن ...

سه ماه از صبح تا شب 

دو سال قبلشم روزی یکی دو ساعت 

سریالم می‌دیدم‌ 

به نام خدای رنگین کمان 🌈