2777
2789

خانما چجوری تونستین تنهایی از اولین نوزادتون توی خونه بدون کمک نگهداری کنین؟ براتون سخت نبود؟ وقتی بی قراری میکرد هول نمیشدین؟ اعصابتون به هم نمیریخت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش سخته. آدم همش میترسه یه بلایی سر نوزاد بیاره. مخصوصا نوزادای کولیکی و بدقلق. اما به مرور دست آدم میاد چکار کنه.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم با اینکه مامانم نزدیکمه ولی میخوام مستقیم برم خونه خودم. بهش گفتم اگر کمکم کردی که ممنونت میشم اگر هم نه خودم تنهایی ازش مراقبت میکنم. اینهمه مادر در طول میلیونها سال تنها بودن، چرا ما نتونیم؟

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
منم با اینکه مامانم نزدیکمه ولی میخوام مستقیم برم خونه خودم. بهش گفتم اگر کمکم کردی که ممنونت میشم ا ...

آفرین به این اعتماد به نفس.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نه،  سخت نبود.  البته تا پنج روز ماما یه نیمساعت میامد بچه را وزن میکرد،  منو معاینه میکرد، ناف بچه را تمیز میکرد و میرفت.  اگر سوالی داشتم میپرسیدم ازش.  همسرم هم دو هفته خونه بود.  دوران خیلی خوبی بود. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

سلام,وقتی دخترم به دنیا اومد مامانم بیست روز فقط پیشم موند,1600 کیلومتر از خانواده م دورم,حتی خانواده شوهرم,

هیچ تجربه ای در مورد نگهداری از بچه نداشتم,تا ی هفته که مامانم  رفت خیلی خیلی سخت بود,دخترم که گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم,شوهرم از ساعت 7 صب میرفت سر کار تا 7 بعدازظهر,ولی دیدم اینجوری نمیشه که انقد استرس داشته باشم و با کوچکترین گریه ش هول بشم,خلاصه خودمو قوی کردم و اون ادم ترسو رفت و جاش یه ادم با دل و جرات اومد,الانم یازده ماهشه دخملم,

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

متشکرم💙

سخت که هست اما شدنیه.من هیچ کس کنارم نبود فقط یه روز اول.اما شب دیگه تنها شدم.هول نمیشدم.اما چون مجبور بودم خودم باشم و خودم از پسش بر میومدم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

دیگه از من بدتر  بود که کسی کمکم نبود تا الان شوهرم صبح میرفت ۱۰ شب میومد با بچه ام روزا گریه میکردم یه حموم و دستشویی نمیتونستم برم الان بهتر شده ولی خیلی خیلی سخت بهم گذشت و داره میگذره بابت این مسئله عصبی شدم و حوصله برا بچم ندارم متاسفانه