2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان قطع ارتباطی؟ احساس تنهایی نمیکنی ؟  منم خیلی بس کس و تنهام

نه قطع ارتباط نیستم

عادی هستیم همه طوری رفتار می کنیم انگار هیچ وقت اون روزا و دعوا ها اتفاق نیفتاده 

زندگیه دیگه

میتونم بپرسم چه اتفاقی براتون افتاده

اره استارتر

منم چنین تجربه ای داشتم

الانم دقیقا تو چنین وضعیتیم

البته خوب ادمی همیشه تو لحظه های سخت خودشه و خودش

تعداد کمی هستن که واقعا خوشبخت و خوش شانشن و ادمای درست اطرفشونه

اره استارتر منم چنین تجربه ای داشتم الانم دقیقا تو چنین وضعیتیم البته خوب ادمی همیشه تو لحظه های ...

من هیچکس رو ندارم از زمان بچگی مامانم با رفتارهای بدش بین بچه هاش تفرقه مینداخت، بقدری بدرفتاری بود که با تمام فامیل هم بیش از سی ساله قطع ارتباط هستن ، خیلی ناراحتم

نه قطع ارتباط نیستم عادی هستیم همه طوری رفتار می کنیم انگار هیچ وقت اون روزا و دعوا ها اتفاق نیفتاد ...

من هیچکس رو ندارم از زمان بچگی مامانم با رفتارهای بدش بین بچه هاش تفرقه مینداخت، بقدری بدرفتاری بود که با تمام فامیل هم بیش از سی ساله قطع ارتباط هستن ، خیلی ناراحتم

من هیچکس رو ندارم از زمان بچگی مامانم با رفتارهای بدش بین بچه هاش تفرقه مینداخت، بقدری بدرفتاری بود ...

منم دقیقا تو همین شرایطم

و بدتر اینکه خیلی احساسی و زودرنجم

خیلی ضربه میخورم ولی بازم تو شرایط مشابه قرار میگیرم سخته جلوی احساساتم رو بگیرم

منم یه خواهر روانپریش دارم که از بچگی ازم متنفر بود و حتی ارزوی مرگمو میکرد

هنوزم که هنوزه و بزرگ شدیم ازارم میده با کاراش

و واقعا این روزا هم بشدت دلم گرفته و شکسته از کاراش

منم دقیقا تو همین شرایطم و بدتر اینکه خیلی احساسی و زودرنجم خیلی ضربه میخورم ولی بازم تو شرایط مشا ...

دقیقا خواهر منم همینطوره، خیلی عقده و کمبود داره 

دلم میخواست منم خانواده خوب و مهربون داشتم 

دقیقا خواهر منم همینطوره، خیلی عقده و کمبود داره  دلم میخواست منم خانواده خوب و مهربون داشتم&n ...

واقعا اونایی که دارن نعمت بزرگی دارن

خانواده ما هم انشالله سالم و سلامت باشن

ولی امیدوارم خواهرم ادمی مثل خودش سر راهش قرار بگیره همین کافیشه

سنم کمتر بود رابطم با پدر مادرم خوب نبود اصلا و فک میکردم یکی دیگه درمون دردادمه و از باشگاه میومدم و درد داشتم دست تو دست بودن بقیه رو میدیدم حسودیم میشد عقده کرده بودم خیلی حس پوچی بیکسی داشتم اما الان نه دیگه ندارم 

من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم                             شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
سنم کمتر بود رابطم با پدر مادرم خوب نبود اصلا و فک میکردم یکی دیگه درمون دردادمه و از باشگاه میومدم ...

خوبه که تونستی کنار بیایی ولی خیلی سخته بالاخره آدم جاهایی نیاز به یک همراه و همدم داره

خوبه که تونستی کنار بیایی ولی خیلی سخته بالاخره آدم جاهایی نیاز به یک همراه و همدم داره

اره ولی همیشه با حرفای مسخره خدمو اروم میکنم  میخندم

من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم                             شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp