2777
2789

من تقریبا همیشه با وضو هستم

از حموم میام اول وضو میگیرم. می‌خوام صورتمو بشورم اول وضو میگیرم . 

ولی تنبلی میکنم آنقدر نماز خوندنمو عقب می‌اندازم که کلا نمی‌خونم

خودمم خیلی از این جریان اعصابم خورده

کسی حرفی نصیحتی چیزی نداره؟

فقط خواهشاً نگید الان بلندشو برو بخون که پریودم 🤦🏻‍♀️🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگربه طورمنظم بخونی مثلا یک هفته دوهفته دیگه محاله بتونی براش خوندنش تنبلی کنی ، اینکه وضو میگیری چه فایده داره وقتی نمازت رونمیخونی اصلا روچه حسابی وضو میگیری 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اگربه طورمنظم بخونی مثلا یک هفته دوهفته دیگه محاله بتونی براش خوندنش تنبلی کنی ، اینکه وضو میگیری چه ...

رو این حساب میگیرم که بخونم ولی هی عقب می‌اندازم

اره یکی دوسال پیش یه تایمی بود که ۲۰ روز پشت سر هم خوندم و کشید به سه چهار ماه که حتی یه نماز قضا نداشتم و تحت هر شرایطی می‌خوندم ولی باز از سرم افتاد

رو این حساب میگیرم که بخونم ولی هی عقب می‌اندازم اره یکی دوسال پیش یه تایمی بود که ۲۰ روز پشت سر هم ...

هعععی چی بگم ، به مرگ فکرکن اون زمانی ک ادم زیرخاکه و هرکی ول میکن میره سمت خونه خودش ب کاراش خودش برسه خیلی کم پیش میادیکی واسه میت نماز قران بخونه ،پس تا زنده ای خودت اعمالت انجام بده ک پس فردا هیچ فریادرسی نیس

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

هعععی چی بگم ، به مرگ فکرکن اون زمانی ک ادم زیرخاکه و هرکی ول میکن میره سمت خونه خودش ب کاراش خودش ب ...

اره واقعا عزیزم 

بعضی وقتا به بعد از مرگم فکر میکنم که هیچ‌چیزی‌ندارم برای ارائه 

یاد اون جمله توی فیلم دستای خالی میوفتم که خسرو شکیبایی داد میزد ببین منو دستام خالیه.

انگار واقعا این اتفاق برای منم میوفته

اره واقعا عزیزم  بعضی وقتا به بعد از مرگم فکر میکنم که هیچ‌چیزی‌ندارم برای ارائه  یاد او ...

شکرخدا همه چی رو بهترازهمه میفهمی ، پس اگر وجدان راحتی میخای توخوندن نماز لطفا کوتاهی نکن