2777
2789

داشتیم همینجوری درد دل میکردیم و از گذشته ها و آرزوها و اهدافش میگفت یهو از دهنش در رفت گفت مرد تو مرد رویاهای منع!! اصلا واموندم نمیدونست چی بگم

اینم بگم از بچگی باهم بودیم و صمیمیم.۳۰سالشه و خواستگار درست حسابی نداره.ینی همین که من طلاق بگیرم تورش میکنه؟؟؟اصلا چرا این حرفو زد؟؟بااینکه هیچ حسی به شوهرم ندارم ولی نمیخوام محبت و فداکاریاشو نثلر کس دیگه کنه نمیدونم حسادته چه کوفتیه اما واقعا دوست ندارم خوشیشو با کس دیگه ببینم گرچه اصلا دوسش ندارم!!!

دلیل اینکه میخوام  طلاق بگیرم خیانتشه که تو عقد کرده الان بعد ۸سال تکرار نکرده و ادم شده و ظاهرا توبه کرده رو آورده به مذهب نماز و قران میخونه در کل آدم مظلومیه و مهربون هر چی تو دستش باشه برام خرج میکنه تاجایی که بتونه خیلی اذیتش کردم تواین سال ها همه جوره فش و تحقیر و بی احترامی بداخلاقی کتک و سیلی و..... اما از رو نرفت میگه گوه خوردم یه خطایی کردم ول کن نیستی .میگم اگه میفهمیدی تعهد چیه هیچوقت از این غلطا نمیکردی اینه که منو میسوزونه

خلاصه که زندگیو واسش جهنم کردم .هم خودم نابود شدم هم اون

دختره هم واسش تور انداخته😒

منظور بدی نداشته اونطور که فکر میکنی 

میخواسته بگه خواستگار ندارم به همون کم هم قانع هستم. خواسته بگه قدرشو بدون شوهر گیر نمیاد 😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم از رو حسادت پشیمان شدی 

ولی فکراتو بکن.. شوهرت زیاد هم جالب نیست. شما خودتو نجات بده مهر و محبتش ارزانی اونایی که باهاش خیانت کرده بهت. 

خودتو گول نزن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

خداکنه طلاق گرفتی بره همون دخترو بگیره خوشبخت بشن 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

قدر شوهر خائنو؟

میخواستم همینو با زبان خودت بگی 

وقتی میدونی آش دهن سوزی نیست پس برات مهم نباشه... فکر کن کفش کهنه ات رو بخشیدی به یه مستحق .

درست فکر کن 

چرا😐

مخم سوت کشید هشت ساله طرفو عذاب میده نمیخواستیش همون سال اول یا تت عقد یا نهایت سال بعد میرفتی 😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چرا همچین حرفی میزنی؟الان من شدم گناهکار؟

گناهکاری عزیزمن

شما نمیتونستی همون سال اول تکلیف خودتو شوهرتو روشن میکردی

طرف تو عقد هشت سال پیش یه غلطی کرده 

رفتی تو زندگیش خب یسال دوسال سه سال تکرار نکرد بهت محبت کرد ینی داره جبران میکنه بازم نمیخواستی چرا هشت سال موندی اذیتش کردی حالا خودتم چقدر عذاب کشیدی بماند 

ایشون اشتباهشو تکرار نکرده و کلی جبران کرده هنوزم حاضر نیستی ببخشیش؟

ایشوت خودشو چند سال بهت ثابت کرده به نظرم شما خیلی کینه به دل گرفتی

مگه خیانتش در چه حدی بوده؟

⚘خدایا شکرت❣