2777
2789

من خودم تا حالا ارتباط مجازی نداشتم

تجربه خودتتون رو از رابطه مجازی بگین

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا علاقمند نشو بقرآن رابطه مجازی بدرد عمه ام میخوره آره شدم ولی اون کسی که ولم کرد بیشعور تر از اونی چیزی بود که فکرشو میکردم ببین ته اینا هیچی هیچی نیست تهش اینه که مامان یا بابات بفهمه به دار بکشند تمام

❤️✨

نه بابا😐😐

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

آخه چرا باید این تاپیکو ببینم🥲🥲🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

توروخدا علاقمند نشو بقرآن رابطه مجازی بدرد عمه ام میخوره آره شدم ولی اون کسی که ولم کرد بیشعور تر از ...

من اقام🤣🤣🤣🤣🤣

خودم مستقلم

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم