2777
2789
عنوان

چرا کیکم پف نمیکنه؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 21 پست

من سالها با این مشکل دستو پنجه نرم میکردم😄 تا اینکه یکی گفت 

توسترم دماشو رو160یا170 میزارم اول زیرشو بعد ک پف کرد پایینو خاموش بالارو روشن میکنم واسه4تا تخم مرغ ی قاشق غذاخوری تقریبا پر بکینگ پودر میزنم اردو گاهی الک نمیکنم گاهی فقط یکبار  همشو  میریزم تو مایه کیک و هم میزنم درحد 5 ثانیه دراخر با همزن میزنمش قشنگ قاطی شن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نمیدونم😂طبق دستورای اینترنت میزنم

موادکیک بایدبه دمای محیط برسن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم😂طبق دستورای اینترنت میزنم

دو قاشق غذاخوری بریز

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

موادتو از نیم ساعت قبل بذار بیرون یخچال تا به دمای محیط برسه

بعد قبل از شروع کار، اول توستر رو بزار یه ربع گرم شه، با درجه ۱۸۰ و هر دو المنت.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوووووب هم بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه

بعدم شیر و روغن اضاف کن و در حد مخلوط شدن هم بزن

ولی وقتی مواد خشک (آرد و بکینگ پودر) رو اضاف کردی نباید زیاد هم بزنی. فقط در حدی که گلوله های آرد باقی نمونن

کف قالب رو کاغذ روغنی بزار و مواد رو بریز و بذار توی توستر گرم

با دمای ۱۸۰، هر دو المنت، بمدت حداقل ۳۰ دقیقه

بعد با حلال دندون چک کن اگه چیزی بهش چسبید دوباره ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگه بذار باشه

۲۰ دقیقه اول اصلااا نباید در توستر رو باز کنی.

بکینگ پودر هم یه قاشق غذاخوری کافیه

پیوسته در تلاش برای بازگشت به اصل🤍🌀

سرآشپز پاپیون رو نصب کن، سرچ بزن: کیک ساده

دستوراتش خوبن‌

اگه کیکای خاصی میخوای، سایت بهاره وحید هم خوبه. توضیحاتشم‌ خیلی کامله

پیوسته در تلاش برای بازگشت به اصل🤍🌀