2777
2789

دیگه درنمیاد

بیادم دونه ای و پراکنده و خیلللی کمرنگ هستن ک شیو نکنیم حس نمیشن

پوسن هم بله روشنتر میشه چون مویی زیر پوست نیست دیگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها مرسی واسه ترک پوست مشکلی نیست؟

اونو نمیدونم عزیزم نداشتم خودم

ولی اپراتور بهتون میگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من لیزر کردم بعد ۴ جلسه پوستم روشن تر و لطیف تر شد

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

سلام عزیزم! لیزر موهای زائد یکی از محبوب‌ترین روش‌های حذف موهای ناخواسته هست. بذار برات مزایا و معایب این روش رو توضیح بدم:

مزایای لیزر موهای زائد:
اثر بخشی بلند مدت:

لیزر موهای زائد می‌تونه به کاهش دائمی موهای ناخواسته کمک کنه. بعد از چند جلسه، رشد موها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کنه و در برخی موارد، موها به طور کامل از بین می‌رن.
سرعت و راحتی:

جلسات لیزر معمولاً سریع هستن و می‌تونن در مدت زمان کوتاهی بخش‌های بزرگتری از بدن رو پوشش بدن.
دقت بالا:

لیزر می‌تونه به طور دقیق موهای تیره و ضخیم رو هدف قرار بده بدون اینکه به پوست آسیب بزنه.
کاهش خطر تحریک پوست:

برخلاف اصلاح یا واکس، لیزر معمولاً خطر تحریک پوست یا عفونت رو کاهش می‌ده.
معایب لیزر موهای زائد:
هزینه بالا:

جلسات لیزر ممکنه هزینه‌بر باشن، به خصوص اگر نیاز به چندین جلسه برای دستیابی به نتایج مطلوب داشته باشی.
نیاز به جلسات متعدد:

برای دستیابی به نتایج دائمی، معمولاً نیاز به چندین جلسه (معمولاً 6 تا 8 جلسه) وجود داره.
درد و ناراحتی:

هرچند بسیاری از دستگاه‌های لیزر دارای سیستم‌های خنک‌کننده هستن، برخی افراد ممکنه احساس درد یا ناراحتی خفیفی در حین جلسات لیزر داشته باشن.
محدودیت‌های رنگ پوست و مو:

لیزر برای موهای تیره و پوست‌های روشن بهترین عملکرد رو داره. موهای روشن یا نازک و پوست‌های تیره‌تر ممکنه نتایج کمتری بگیرن و نیاز به تنظیمات خاص داشته باشن.
عوارض احتمالی:

ممکنه بعد از جلسات لیزر، قرمزی، تورم و در موارد نادر، سوختگی یا تغییر رنگ پوست (هیپوپیگمانتاسیون یا هیپرپیگمانتاسیون) رخ بده.
نتیجه‌گیری:
لیزر موهای زائد می‌تونه یک راه حل موثر و بلند مدت برای کاهش موهای ناخواسته باشه، اما باید با در نظر گرفتن هزینه‌ها، تعداد جلسات مورد نیاز و نوع پوست و مو، تصمیم بگیری. مشاوره با یک متخصص لیزر می‌تونه بهت کمک کنه تا بهترین تصمیم رو بگیری و از نتایج مطلوب برخوردار بش

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .