2777
2789
عنوان

خانمای بالای ۳۰سال بیاین دور هم باشیم از روزمرگیاتون بگید🥰✅

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 257 پست
بله موی تای و کیک بوکس کار میکنم

من یکسال و تیم تکواندو رفتم.کمربند ابی بوذم.‌دیگه نتونستم ادامه بدم‌.چون سنگین بود نرمشهامون نکشیدم ادامه بدم ولش کردم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره‌ واقعا.‌‌..من وسواس نبودم ولی خونواده شوهرم وسواسن..برعکس شوهرم و دخترم شلخته ترینن.‌بچه ها صبح ...

به قول ی بزرگی میگه ده سال دیگه ارزومونه خونه شلخته بهم ریخته باشه حسرت این روزا رو میکشیم منم دیگه مثه قبل گیر نمیدم میگم ول کن این روزا هم خاطرس بزار دخترم راحت باشه ..خوب میکنی شمام بیخیال باش یکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم شیطونه مث پسر شما.ولی من خونه خالی کردم ‌.خونه نجس کردن.درکل خونه رو جر دادن.حتی میلام خراب ...

فکر کردی من زندگی دارم خواهر؟منم هیچی ندارم،واسه تی وی محافظ گرفتم زدم به دیوار یکم از سقف فاصله داره چون این یکی رو دیگه نمیتونم بخرم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من یکسال و تیم تکواندو رفتم.کمربند ابی بوذم.‌دیگه نتونستم ادامه بدم‌.چون سنگین بود نرمشهامون نکشیدم ...

عب نداره عزیزم همینکه تجربش کردی عاالیه عزیزم قرار نیس همه چی رو تا اخر ادامه بدیم که گاهی تجربه بهترین حسو میده

سه سالش

دختر منم ۲ سال و هشت ماهشه

یعنی زیاد پارک و بیرون نمیبریش؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اکثرا روز تولد دلگیری میاره..منم اخر ماه تولدمه..ذلم سوپرایز میخاد،ولی تاحالا کسی سوپرایزم نکرده.همی ...

آره منم همینطور. دیروز شوهرم برام گل گرفت. بعد با خنده بهش گفتم حالا برو کادومو بیار میدونم خریدی چند بار گفتم. گفت واقعا نخریدم وقت نکردم ببخشید. اوایل ازدواجمون همیشه کیک و کادو میگرفت. ولی الان میگه خودت بهترین کیک میپزی. چرا از بیرون بگیرم. دیروز میگفت کیک نپختی برای تولدت  

گفتم عزیزم برای تولد خودمم که نباید من بپزم.

به قول ی بزرگی میگه ده سال دیگه ارزومونه خونه شلخته بهم ریخته باشه حسرت این روزا رو میکشیم منم دیگه ...

اوایل بیخیال بودم..ولی دیدم تموم نمیشه.حتی از انباری میرن وسیله میارن تو خونه... خیلی حرص میخورم..ولقعا ازاین همه ریخت و پاش نمی‌کشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

فکر کردی من زندگی دارم خواهر؟منم هیچی ندارم،واسه تی وی محافظ گرفتم زدم به دیوار یکم از سقف فاصله دار ...

من ک شوهرم چند بار گفتم بزنه دیوار نزده.خط انداختن رو تلویزیون .دیوارم سوراخ کردن خواهر😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عب نداره عزیزم همینکه تجربش کردی عاالیه عزیزم قرار نیس همه چی رو تا اخر ادامه بدیم که گاهی تجربه بهت ...

اره زمانی ک دوس داشتم رفتم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دختر منم ۲ سال و هشت ماهشهیعنی زیاد پارک و بیرون نمیبریش؟

من نه.ما شهر گرمسیر و جنوبی هستیم.تابستون ک نمیشه بیرون برد.ابم داغه.باباش ی وقتای میبره ولی همیشه نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آره منم همینطور. دیروز شوهرم برام گل گرفت. بعد با خنده بهش گفتم حالا برو کادومو بیار میدونم خریدی چن ...

دیدی؟مردا بدونن ی چی بلدی یا عادتشون ب چیزی بدی.همون دست میگیرن.یا بدونن سرکاری انتظار خرجی دارن..عادتش نده ک همش خودت درست کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اوایل بیخیال بودم..ولی دیدم تموم نمیشه.حتی از انباری میرن وسیله میارن تو خونه... خیلی حرص میخورم..ول ...

اره بعضی اوقات ادم میگه تموم بشه فقط این زندگی ولی شاید اینم یجور زیبایی زندگیه ما درکی نداریم ازش