2777
2789
عنوان

خانمای بالای ۳۰سال بیاین دور هم باشیم از روزمرگیاتون بگید🥰✅

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 257 پست
مرسی که درک می‌کنی گلم. انشالله روزای خوب برای ما هم بیاد و خوشبختی و حال خوب رو تجربه کنیم💚🙏.

انشالله برای همه مادرای خونه دار و فداکار...ک عاقبت ب خیری خودشون و بچهاشون ببینن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم33سالمه دوس دارم توگروهنچتون باشم اماایتادارم روبیکاندارم

من متاسفانه روبیکا دارم ایتا ندارم..کلا من بیشتر وقتم بخاطر انلاین شاپم یا تو واتساپم یا اینستا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقت ندارید ‌؟ادم ک همه وقتش نباید برای خانه داری بزاره‌.افسردگی میگیره.منم البته مسافرت صفر‌‌.‌ا ...

من شاغل بودم،باردار شدنم مصادف شد با کرونا و خونه نشینی من همین استارت افسردگیمو زد الانم بچم شیطونه جایی نمیمونه یعنی بمونه هم نگهش نمیدارن حقم دارن خوب اذیت میکنه،تو خونه هم که استم مدام دنبالشم دیگه وقتی نمیمونه اگرم یه سالت بین روز بخوابه من کارای عقب افتاده رو انجام میدم مثل حمام رفتن،شبا هم که میخوابه من دیگه جونی واسه اوقات فراغت ندارم عملا وقت تفریح ندارم که به شخصه واسه خودم باشه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
سلام۳۱ سالمهدوتا بچه ۷ و ۱ سال دارم دخترپسرنخونه دارم تفریحاتم جدیدا کلاس شناگری میرم جدیدا میخوام ب ...

خیلی خوبه حتما برو..منم شنا دوس دارم..🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اخ اره خدایی ولی من جرات ندارم شوهرم میگه تو چجور ورزشکاری انقدر تو رینگ کتک میخوری ولی میگی من سوسو ...

واقعا؟ورزشتون رزمیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خوبه فیلم اینا من زیاد میبینم ولی کتاب خوندن واقعا لذت بخشه برام فقط وقتشو یا گاهی انرژیشو ندارم به ...

مستندات ترسناک..فقط خوذزنی ب خودی هست🤭🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من شاغل بودم،باردار شدنم مصادف شد با کرونا و خونه نشینی من همین استارت افسردگیمو زد الانم بچم شیطونه ...

پسر منم شیطونه مث پسر شما.ولی من خونه خالی کردم ‌.خونه نجس کردن.درکل خونه رو جر دادن.حتی میلام خراب کردن انداختم بیرون...الان خونم هیچ چیز دکوری نزاشتم.ک بشکنونن..همه چیز دست میزنن.. تلویزیون نشک‌ونن فقط راضیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خیلی نگرانشم.اصلا به حرفمون گوش نمیده.خب پدرو مادر ی آموزش یا یادگیری باید برای بچه فراهم کنن بچه ها ...

درست میشن برن مدرسه خواه ناخواه نظم بیشتری میگیرن ..البته بعضی بچه ها نظم تو ژنشون هست من همسرم خیلی منظم نیس ولی خودم به شدت وسواس نظم دارم و وسواس تقلرن دارم دخترم بااینکه از 2ساگلی مهد و محیط اجتماع هم بوده و همیشه هم من تکرار میکنم و کارهارو بهش گوشزد میکنم یاد میدم بازم میبینم بیخیاله که روانشناس گفت این ی موضوع ژنتیکی هم هست مامانم میگه گیر نده هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه ولی منم خیلی دوست دارم دخترم منظم تر باشه اینو گفتم بدونی که گاهی طول میکشه یا گاهی بچه ها بصورت الگو از پدرومادر یا ژن پدربزرگ اینا رفتاراشون شکل میگیره

درست میشن برن مدرسه خواه ناخواه نظم بیشتری میگیرن ..البته بعضی بچه ها نظم تو ژنشون هست من همسرم خیلی ...

اره‌ واقعا.‌‌..من وسواس نبودم ولی خونواده شوهرم وسواسن..برعکس شوهرم و دخترم شلخته ترینن.‌بچه ها صبح تا شب میخورن و می‌ریزن توخونه..اگه بیخیال نباشم روانی میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...