2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۹هفته کامل خونریزی کردم

فقط نذرکردم

الحمدالله الان بچه ام۱۱سالشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

جدیدا همه اینطور میشن.منم اینطور شدم .همه حرفامو گوش کن‌‌.اول دکتر خیلی خیلی باتجربه مرد برو.شیاف پروژسترون میده.دوم  استراحت مطلق یعنی حتی ناهار شام نمیزاری فقط برای دستشویی بلند میشی‌سوم موز خرما انبه کاچی شیره آلبالو میوه قرمز مثل تمشک نعنا سبزی قرمه کرفس هیچی نمیخوری

روزای اول ۲ بار نشاسته میخوری 

استراحت ۱۵ الی ۱ ماه لازمه

کلا در بارداری ترشحات رنگی زیاد جالب نیست ۵ هفته هم که یعنی تازه بی بی چک تون مثبت شده احتمالا هنو ...

دکترم گف پن شنبه برو اولین باره دیدم خطرناکه ینی😭

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱
چرا نوشته واژینال داده بود من دیشبو امروزو مقعد زدم از اون میتونه باشه! 

نه عزیزم، از شیاف نیست. اتفاقا شیاف پروژسترون خوبه و بی ضرره.

لکه قهوه ای کمرنگ یا لکه خونی کمرنگ اوایل بارداری طبیعیه. چون رحم داره باز میشه و ذره ذره باید برای نی نی بزرگتر شه. شما باید فقط مواظب کمرت باشی. باز هم دوست داشتی از دکترت سوال کن. ولی بنظرم در اون حدی که نوشتی، نرماله. 

من خودم تا هفته ششم و هفتم، رگه های خونی خیلی باریک تو ترشحاتم بود و زیر شکمم و تخمدانهام درد داشت. بعدش سونو رفتم و نتیجه خوب بود. الان نزدیک ۱۲ هفته ام