2777
2789

برادرشوهرم ۱۸ سالشه ۵ روز دیگه داره میره سربازی تو یک ماه گذشته دوسه تا ۴ ۵ روز اومده مونده اینجا الانم اینجاس که مشخص بشه کجا افتاده بره.مرخصی هاشم قطعا میاد اینجا چون خونشون یه روستای دور افتاده ته استانمونه.حالا اینا به کنار بعد اتمام سربازیش هم قطعا میخواد بیاد اینجا بمونه چون رابطش با پدر مادرش اصلا خوب نیست کلا پدرشوهرم زورش میاد حتی نون بده به بچه هاش. شوهر خودم از چهارده سالگی جدا شده ازشون و خودش رفته سرکار ولی این برادرشوهرم از این عرضه ها نداره.دیروزم شوهرم مقدمه چینی میکرد همیشه دوس داشتم یه خواهر یا برادر بزرگتر داشته باشم برم خونش بمونم حالا هم مهمون داری محمد داره میاد.حالا امشب میخوام بهش بگم نه خودش به این‌موضوع فک کنه بعد اتمام سربازی برادرش بیاد اینجا نه امیدی در این باره به برادرش بده.بنظرتون کار خوبی میکنم چطوری بهش بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه ترین کار ممکنه

هیچ کس بهت نمیگه دستت درد نکنه

از نظر اخلاقی هم اصلا درست نیست

اشتباهی که من سالها کردم و چوبشو خوردم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اگه گاهی بیاد عیب نداره. مثلا هر ماه یه هفته بیاد. اما اینکه همیشگی بخواد بیاد ور دلت نه اجازه نده. بگو راحت نیستم . 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اگه گاهی بیاد عیب نداره. مثلا هر ماه یه هفته بیاد. اما اینکه همیشگی بخواد بیاد ور دلت نه اجازه نده. ...

به نظرم جدی مقابلش وایسا. جنگ اول به از صلح آخر. همین اول کاری شل بگیری فاتحت خوندست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم گلم 

زیاد نذار بیاد خونتون 

کسب وجهه ی خوبی نداره 

شما زوج جوان هستید و بعدها به مشکل می خورید 

من یک ارباب رجوع داشتم 

شوهر محبت نمی کرد برادر شوهر محبت می کرد 

و بعد از مدتی زن عاشق برادر شوهر میشه 

و برادر شوهر جدا میشه 

و زن عاشق موهای سرش از غصه سپید میشه 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 

نکن اخرش،تازه طلب هم ازت داره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^