2777
2789

لطفا با توجه به تاپیک قبل جواب بدید 

با پارتنرم بحثمون شد و هردو ناراحت شدیم 

تو کامنت هاهم خیلی توضیحات داده بودم لطفا تاپیک قبلا بخونید نظر تونو بنویسید . نمیدونم چیکار کنم 

اگ ناراحتی مو ب روم بیارم میترسم کش پیدا کنه اگرم به روم نیارم میترسم فک کنه بی اهمیتم. 

خوندم، حرف مفت زده، علنن مسخره ت‌کرده حالا که دیده ریده عقب نشینی کرده و‌گفته من نگران خودت بودم، اتفاقا از این لاشی هاست که تو‌پ رو‌میندازه تو زمین تو و‌جوری رفتار میکنه ک‌ذهنت رو بازی بده‌و‌احساس گناه کنی که نکنه واقعا نگرانم بوده و من بد حرف زدم، دختره خوب نمیدونم چند سالنه ولی ار منی که سی سالمه و کلی ادم دیدم اینو بپذیر، اول رابطه طرف رو هر جور عادت دادی دیگه همونه، دست بالا بگیز و از موضع ت پایین نیا، اصلا نه بهش زنگ بزن نه پیام بده، فقط منتطر بمون ببین اون چیکار میکنه، اکه دیگه زنگ نزد ک بهتر کسی که با کوچیکترین حرفی میگه فاصله بگیزیم و پا پس میکشه به در  رابطه نمیخوره و برای بودن با تو ارزشی قایل نیست،   رابطه هزار تا بالا پایین داره هر چی شد میخواد بگه فاصله بگیریم؟ اگرم پیداش شد که بذار ازت عذرخواهی کنه و بگو اره ناراحت شدم چون توانایی های من رو نادیده کرفتی، درمورد اسنپ و خودش اومدن هم بگو هرجور صلاح میدونی عزیزم میتونی هم یه اسنپ دو مسیره بگیری با هم بریم، وظیفه تو نیست بری دنیال اون بلکه اون باید بیاد دنبال تو، ماشین نداره؟ اسنپ بگیره برای دو تاتون، من هر چی باید گفتم دیگه خودت میدونی دخترم

مجازات تو همین بس، که من دیگر تو را آنطور که می دیدم، نمی بینم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم، حرف مفت زده، علنن مسخره ت‌کرده حالا که دیده ریده عقب نشینی کرده و‌گفته من نگران خودت بودم، ات ...

ممنونم اما حس نمی‌کنید یکم تند رفتید ؟ آدم بدی نیست‌ ، بهترین پسریه که تابحال دیدم. آخه اونجوری اگ با اسنپ بریم صمیمیت مون از بین میره. تو ماشین خیلی راحت بودیم. 

میدونم قصدش بی احترامی نبوده . نمیدونم واقعا. ‌

نه قصدش کات نیست، خودش چند ساعت دیگه زنگ میزنه پس فرداهم قراره بریم بیرون باز. ولی نمیخوام سر هیچ و پوچ خراب بشه رابطمون.  من دوسش دارم

خوندم، حرف مفت زده، علنن مسخره ت‌کرده حالا که دیده ریده عقب نشینی کرده و‌گفته من نگران خودت بودم، ات ...

آاااخی حرفای دل منو زدی،کلی حرصم میگیره یه دختر گولِ بازی موذیانه پسر رو میخوره و واقعا هم متوجه نمیشه جریان چیه.این پسر خیلی موذی و اتفاقا حسوده و میخواد اعتماد به نفس دختر بیجاره رو پایین بیاره چون اینکه این ماشین داره و خودش نه براش سخته و بهش فکر میکنه.مثلا غیرمستقیم داره حالشو میگیره بعد هم که این بنده خدا یکم به زبون اوند سریع دمشو قیجی کرد چون از علاقش نسبت به خودش کاملا آگاهه.آخه هرچقدرم رابطه دوستانه یا عاشقانه شما چرا باید هم بری دنبالش هم برسونیش؟!اونم کسی که از رانندگیت ایراد میگیره و اعتماد به میخواد اعتماد به نفست رو پایین بیاره  

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

😭😭😭

هم مهربونی هم مودب،بخدا حیفی.قدر خودتو بدون خودتو بالا ببر اونوقت نه این پسر بلکه خیلیای دیگه ببین چطور برات له له میزنن.من دوستی داشتم که خوش چهره بود اما از بس دل نیبست و کوتاه میومد و خودشو دست کم میگرفت سالهاااا نه تنها خواستگار جدی نداشت بله هرکی به قصد ازدواج میومد سراغش از راحت بدست آوردنش زده میشد و میرفت و این میموند و یه دنیا آه و حسرت.بالاخره نزدیک ۴۰سالگی بااولین خواستگار واقعیش ازدواج کرد اونم کسی که هزار برابر از نظر قیافه ازش پایینتره،۵سال کوچیکتره خونواده داغونی داره اهل یه محل کوچیک از روستاست(بانهایت احترام به روستایی های عزیز)و... تورو خدا قدر خودتونو بدونید

هم مهربونی هم مودب،بخدا حیفی.قدر خودتو بدون خودتو بالا ببر اونوقت نه این پسر بلکه خیلیای دیگه ببین چ ...

ممنون. من هزار تا خواستگار دارم اعتماد ب نفسمم پایین نیست. شرایط خوبی داریم هر ۲ تامون هم تحصیلکرده ایم. اصلا اهل مسخره بازی و کارای بیخود نیستیم.

من خیلی دوسش دارم آدم بادرکیه خیلی همه جا واسم کوتاه اومد و درکم کرد . 

ممنون. من هزار تا خواستگار دارم اعتماد ب نفسمم پایین نیست. شرایط خوبی داریم هر ۲ تامون هم تحصیلکرده ...

فقط یک آدم احمق میتونه به همچین رابطه ای دلخوش کنه .همون اول بهت گفته قصدش ازدواج نیست اما تو ادامه دادی .عملا بهش گفتی ارزشت همین قدر.تودنیا هیچچچچچ چیز عزیز تراز بچه نیست .من دارم .دوریشو تحمل میکنم.الان کات کن که بعدا کمتر خاطره داشته باشی .اگه واقعا دوست داره عقیدشو کنار بزاره .ازدواج کنه باهات.ولی بهت قول میدم چند سال دیگه ازدواج میکنه باغیر تو .شما الان مدت زیادیه باهمین به ازدواج نمیرسه چرا تکلیف خودتو معلوم نمیکنی .یعنی انقدددددررررر حقیری که به همین مقدار توجهش قانعی

آاااخی حرفای دل منو زدی،کلی حرصم میگیره یه دختر گولِ بازی موذیانه پسر رو میخوره و واقعا هم متوجه نمی ...

شک ندارم سنش کمه، من گرگ بارن دیده شدم، بازی های روانی پسرها رو خودم دیکه تدریس میکنم

مجازات تو همین بس، که من دیگر تو را آنطور که می دیدم، نمی بینم!
شک ندارم سنش کمه، من گرگ بارن دیده شدم، بازی های روانی پسرها رو خودم دیکه تدریس میکنم

۲۶سالشه😑دارم میبینم هرچی که میگذره دخترا کمتر از قبل قدر خودشو میدونن.غرور و کمی دست بالا گرفتن اصلا چیز بدی نیست حتی عزت هم میاره(حداقل برای خودم که اینطور بوده و پشیمون نشدم)