2777
2789
عنوان

سینک خونه ای که توش مستاجرم شکسته

711 بازدید | 33 پست

امروز داشتم ظرف میشستم دیدم زیرسینک آب میده نگاه کردم دیدم زیر سینک شکسته ما 4 ماهه اسباب کشی کردیم شوهرمم نمیگه به صاب خونه میگه من بگم چه فایده بیخیاله طرف راستم میگه هرچی بهش میگیم یه باشه میگه و دیگه پیگیر نمیشه حالا همسرم سر کاره منم آشپزخونم ریخته بهم ظرفام نشسته مونده خودم برم در خونش به خانمش بگم بهش بگه؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینکش چه جنسی بود که شکست  چحوری شکست ولی چون مصرفی بوده فک کنم خودتون باید خسارتشو بدین

زیر سینک یه لوله هست اون شکسته روزی که ما اومدیم تو این خونه آب میداد بهش گفتیم یه باشه گفت و تمام شد 

قبلا گفتیم گفته باشه ولی نیومد درستش کنه

ی بار دیگه هم بگو بعد بهش بگو ما داریم اذیت میشیم اگه مشکلی نداره ما خودمون تعمیرکار بیاریم و درستش کنیم اخرم فاکتور بگیر که چقدر خرج کردی و ازش بگیر اگرم اجاره میدی از اجاره اون ماهت کم کن

ی بار دیگه هم بگو بعد بهش بگو ما داریم اذیت میشیم اگه مشکلی نداره ما خودمون تعمیرکار بیاریم و درستش ...

مگه قبول میکنه،؟؟ انقدم ادعای خدا پیغمبریش میشه هر ماه تو خونش ختم قرآن میگیره ولی من اصلا راضی نیستم از اجاره ای که بهش میدم کاش تو این چیزا هم حلال حروم میکرد

قبلا گفتید دیگه لازم نیست چند بار بگید خودتون درست کنید از اجاره کم کنید قرار نیست واسه هر چیزی بیاد ...

به‌ گفتیم قبلا گف نه شاید شما بخاید جنس یه تومنی بخرید من نمیتونم قبول کنم