2777
2789
عنوان

راهنمای کنیدلطفا

331 بازدید | 18 پست

سلام باعرض معذرت خدمت کاربران عزیز من ۴ساله ازدواج کردم تا حالا پیش نیومده یک دفعه رابطه داشته باشم عفونت نداشته باشد تو رابطه باید سه چهار دفعه پاک کنم عفونت ها رو آیا همه خانمها ایندجورین یا خانمدمن انقد بیتفاوته 

تاحالا غیر ازخانمم باهیچ کس دیگه رابطه نداشتم وتجربهدیگری ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه خانم ها این جوری نیستن  دکتر نرفته

خوش بحال اون دسته مردی که زن پاک وتمیز دارن  بخصوص خودم یکم وسواسم واقعا موندم چکار کنم طلاق هم نمیگره من که از خدامه

[QUOTE=342929651]دوره درمان رو کامل نکرده[/QUOTE

انقد بی اراده هست هیچ کاری ازش برنمیاد حتی داروها رو درست استفاده نمیکنه میلیونهابار گفتم میری دستشوی بعد باسشوارخودتو خشک کن کو گوش شنوا

سلام مطمئن باشید خودش بیشتر داره عذاب میکشه لطفا به جای اینکه تو این شرایط بهش فشار بیاری هی گوش زد کنی سعی کن کنارش باشی محبت کنی تا اونم شمارو مقابل خودش ندونه منزوی بشه ، برادر عزیز همه خانم ها ترشح دارن اگر واسه خانم شما بیشتر ، یکی از دلایل اصلی عفونت لباس زیر ش .... هست ببخشید رک میگم بهش بگو دیگه نپوشه کلا عفونتشون برطرف میشه ،بوی بد میره 

سلام مطمئن باشید خودش بیشتر داره عذاب میکشه لطفا به جای اینکه تو این شرایط بهش فشار بیاری هی گوش زد ...

دوم این کارو انجام بدید 

برای درمان  #عفونت_قارچی و مشکلات زنانگی جوشونده بو مادران برای این مساله عالیه استفاده کردم .تا ۱۰ روز بومادران روبجوشونن بعد کمی ولرم شد حدودا یه بیست دقیقه بشینن داخل وان

@ideahaye_banoo

سلام مطمئن باشید خودش بیشتر داره عذاب میکشه لطفا به جای اینکه تو این شرایط بهش فشار بیاری هی گوش زد ...

اولا ممنونم از راهنمایت

دوما بخدا دیگه توان ندارم چون خودش خیلی بی خیاله انگار نه انگار مشکل داره 

پماد واژینال کلیندامایسین بگیر براش دو بسته 14 شب طول میکشه تو این 14 شب هم رابطه جنسی نداشته باشید چون دهانه واژن نازک میشه و بیشتر عفونت جذب میکنه 

تو مدت استقاده از دارو از لباس مشکی شلوار هایه تنگ و لباس زیر استفاده نکنه 

اگه خودش ارادش رو نداره شما هر شب خودتون براش استفاده کنید 

سلام اتفاقی تاپیکتون رو دیدم 

بله برای خانم ها این ترشحات تقریبا طبیعیه و بیشتر خانمها دارن

علل بیشترش هم برمیگرده به استفاده از آب دهان حین رابطه 

عنبر نسا و قرص میترونیدازول خیلی تاثیر داره برای از بین بردنشون

ولی خب باید طی دوره درمان رابطه انجام نشه تا عفونت کامل برطرف بشه

بهتره برای معاینه به پزشک مراجعه کنن 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
سلام اتفاقی تاپیکتون رو دیدم بله برای خانم ها این ترشحات تقریبا طبیعیه و بیشتر خانمها دارنعلل بیشترش ...

سلام ممنونم  درست میفرمایید

اما مشکلش برمیگرده به نظافت و بی توجه ای خودش وهیچ دوره درمان ودارو را مرتب انجام نمیداد