2777
2789
عنوان

چسب درد گذاشتم خیلی میسوزه

100461 بازدید | 28 پست
  1. امروزتوباشگاه زانوی پام آسیب دیدچسب دردگذاشتم الان اینقدرمیسوزه من دارم میمیرم دکترهم گفت تا48ساعت بایدچسب بمونه روپات چکارکنم یه کم آروم بشه
برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در نیار یه استامینوفن بخور هردوش بهتر میشه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

وای وای اره انقد میسوزه حد نداره من میرفتم روش آب سرد میزدم یکمی سوزشش بره ولی خوب اون سوزش باعث میشه خوب بشه ایرانی گرفتی یا خارجی؟تونستی خارجی بگیر کمتر اذیت میشی

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
وای وای اره انقد میسوزه حد نداره من میرفتم روش آب سرد میزدم یکمی سوزشش بره ولی خوب اون سوزش باعث میش ...

فکرکنم ایرانی باشه 2تومن خریدم یه ورقش

برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات
واقعایعنی سوزش پام ازبین میبره خداخیرت بده 

امیدوارم عزیزم، منم یه بار به کمرم زده بودم ولی حس کردم خیلی معجزه نکرد برام

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
فکرکنم ایرانی باشه 2تومن خریدم یه ورقش

اره فردا برو خارجی بخر اونا کمتر اذیت میکنن ولی خوب در هر حال این چسبا میسوزونه میخوای اینو  در بیار امشب فرده یکی بخر بزن

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁