2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

73 بازدید | 4 پست

به نظرتون ثبت نام تموم شده؟غیر انتفاعی رو می‌دونم ..دولتیا رو نمیدونم الان ثبت نام میکنن یانه

کسی اطلاع داره؟؟

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که هنوز ثبت نام نکردم مگه پیش دبستانی دولتی هم وجود داره؟؟؟آخه شهرما مراکز پیش دبستانی مستقل هست ...

آره دولتی هم هست تو تهران ..منم هنوز ثبت نام نکردم .فکر کنم مهلت دولتیا تموم شده .غیر دولتی ها هم خیلی پول میگیرن

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

دیگه پیش دبستان دولتی نیست . والا تهران که نیست همش خصوصیه و پولی ۸ تومن به بالا 

چرا دولتی هم زیاده ...من تو منطقمون سرچ کردم چنتا بود .ولی فکر کنم مهلت ثبت نامشون تموم شده .. غیر انتفاعی هم خیلی پول میخواد