2777
2789

ی عروسک بود خیلی دوسش داشتم ب مادرم گفتم بخر نخزید .هنوز عقدش تو دلمه .اگه الان ده تاشو داشتم برام مهم نی.ولی اون احظه فرق داشت ذوقشو داشتم .هرچیزی تاوقتی ذوقشو هس قشنگه وقتی ذوق میره تبدیل ب عقده میشه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

خودم از بچگی تو سرم خوندن درس بخون در صورتی که اصن علاقه نداشتم ولی با این حال معدلم همیشه بالا 19.50 میشد ولی هیچ لذتی از بچگی ندیدم الانم ک کنکور درم از درس متنفرم من ارایشگری دوس داشتم شغل ازاد دوس دارم ولی به اجبار خانواده باعث شد بجز درس کار دیگه نکنم و از بچگی همش به فامیلا میگفتن بچمون درس خونه فلانه و الان اگر چیزی قبول نشم همه مسخرمون میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی عروسک بود خیلی دوسش داشتم ب مادرم گفتم بخر نخزید .هنوز عقدش تو دلمه .اگه الان ده تاشو داشتم برام م ...

منم از این ماشین شارژی ها خیلی دوس داشتم ول هیچوقت نخریدن برام  

منم از این ماشین شارژی ها خیلی دوس داشتم ول هیچوقت نخریدن برام    

الان هر چند تاشو داشته باشم برام مهم نی .چون ذوقشو ندارم دیگه .ای کاش برام میخرید الان عقده ش تو دلم نبود‌عقده نی حسرته .اون موقع ذوقشو داشتم الان ک بزرگ شدم دیگه کور شد .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.