2777
2789
عنوان

نامزدی و عقد رو چقدر میشه طول داد؟

310 بازدید | 18 پست

تا طرف شرایطش برا ازدواج اوکی بشه...۳ ۴ سال خیلی زیاده؟بعد اگر میشه نامزدی رو باید بیشتر طول داد یا عقد رو؟ از رابطه دوستی بدون اطلاع خانواده هم خوشم نمیاد

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من حداقل  ۱سال نامزد بمونین و عقد نکنین.این زمانم فقط بذار برای شناخت بیشتر. حتی بعد عقد رابطه خاصی هم بین تون نباشه که استرس بارداری و ...نداشته باشی‌.اینجوری طرفتم بیشتر تلاش میکنه که برید سر زندگی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

فاصله نامزدی تا عقد ۴ ماه

ولی عقد تا عروسی ۴ سال🙈

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نامزدی طولانی خوب نیست.‌اگر اوکی بودین عقد کنید عقد دو سه سال 

کاش دلیلشم بگید چرا نامزدی طولانی خوب نیست

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
چون نسبت به همدیگه تعهدی ندارین ممکنه سر مسائل الکی بهم بزنین و اگر بهم بخوره خوب نیست چون همه میدون ...

فهمیدم چرا نامزدی نباید طولانی بشه👌

ولی اگه کسی توی همون نامزدی زیر یکسال بهم زدن زشت نیست چون نامزدی برا شناخته دیگه...درست میگم؟