هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم من تصمیم گرفتپ رحم اجاره شم و امروز با گیرنده قرار گذاشتم ک ببینمشون ولی اصلا نمیدونم چی باید بگم بهشون و چ سوالایی بپرسم میشه خواهرانه راهنماییم کنین؟
حتما حتما رسیدگی کنین من با شماره یکی عضوم رمزمم فراموش کردم کل زندگیمو گفتم فقط کافیه بزنه فراموشی ...
سلام
الان ایک کاربری همون کاربریه❓️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام. نه این اون نیست ولی واقعا استرسش همیشه باهامه
می خواستم بگم که اگر آن شماره هست توی تنظیمات شماره رو عوض کنین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
آن موقع باید وارد کاربری می شدین ⬅️ بعد تنظیمات ⬅️بعد شماره ی جدید رو می دادین.
حالا الان niniyar_3 هستن بپرسین هیچ راهی نداره که رمز رو بهتون بدن.
🟡 چون من سایت های دیگه دیده بودم که میدن مثلا قبلش آی پی رو چک کنن و بعد مطمئن بشن و...
نی نی کست یک پادکست یا یک برنامه شنیداریه که نی نی سایت برای افزایش آگاهی، بهبود زندگی و سلامت؛ و بررسی دغدغه های شما خانوم های ایرانی تولید و منتشر میکنه.