2777
2789
عنوان

داستان زنی که رحمش رو اجاره داد در نی نی کست4

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 36 پست

لطفا امکان حذف تاپیک، ویرایش نام کاربری رو بدید

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
سلام عزیزم شاید بشه حتما مورد بررسی قرار میدیم

حتما حتما رسیدگی کنین من با شماره یکی عضوم رمزمم فراموش کردم کل زندگیمو گفتم فقط کافیه بزنه فراموشی رمز زندیگم ب فنا میرخ

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امکانی قرار میدادین که اگه خواستیم فقط پست های استارتر رو ببنیم خیلی از مشکلات و بحث ها کم میشد

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم شاید بشه حتما مورد بررسی قرار میدیم

خانم من تصمیم گرفتپ رحم اجاره شم و امروز با گیرنده قرار گذاشتم ک ببینمشون ولی اصلا نمیدونم چی باید بگم بهشون و چ سوالایی بپرسم میشه خواهرانه راهنماییم کنین؟

حتما حتما رسیدگی کنین من با شماره یکی عضوم رمزمم فراموش کردم کل زندگیمو گفتم فقط کافیه بزنه فراموشی ...

سلام

الان ایک کاربری همون کاربریه❓️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام. نه این اون نیست ولی واقعا استرسش همیشه باهامه

می خواستم بگم که اگر آن شماره هست توی تنظیمات شماره رو عوض کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چطوری یعنی لطف میکنی بگی؟؟تعلیقش کردم

اگر رمزش رو یادتون بود می شد الان که نمیشه.

آن موقع باید وارد کاربری می شدین ⬅️ بعد تنظیمات ⬅️بعد شماره ی جدید رو می دادین.

اگر رمزش رو یادتون بود می شد الان که نمیشه. آن موقع باید وارد کاربری می شدین ⬅️ بعد تنظیمات ⬅️بع ...

ن متاسفانه رمزشو یادم نیست😭

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

ن متاسفانه رمزشو یادم نیست😭

حالا الان niniyar_3 هستن بپرسین هیچ راهی نداره که رمز رو بهتون بدن.

🟡 چون من سایت های دیگه دیده بودم که میدن مثلا قبلش آی پی رو چک کنن و بعد مطمئن بشن و...

بسم الله چی به چیه

سلام عزیزم

نی نی کست یک پادکست یا یک برنامه شنیداریه که نی نی سایت برای افزایش آگاهی، بهبود زندگی و سلامت؛ و بررسی دغدغه های شما خانوم های ایرانی تولید و منتشر میکنه.