2777
2789

بچه هام خیلی ضعیفن ترو‌ خشک کردنشون خیلی سخته برام و اینکه اصلا نمیتونم ب کارام و دخترم و دوقلو هابرسم یه دختر دوسالو‌نیمه دارم ک اصلا دوقلو هارو‌ دوست نداره و نمیتونه با داداشاش کنار بیاد پرستار گرفتم کمکی هم میاد برای کار خونه ولی عذاب وجدان دارم راجب بچه هام واقعا کاش میتونستم  خودم مدیریت کنم با دختر دوسالونیمم خیلی چالش های سختی دارم مادرایی ک شرایط مشابه دارن میشه از تجربیاتتون بگین

آخ عزیزم . مبارکه 😍😍😍۷ماهه زایمان کردی؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قطعا دلسوز ترین برای کودکانتون هستید ولی خب چون بچه دیگه هم دارید شرایطتتون سخته 

الان هم خوب کاری کردید پرستار گرفتید فشار کمتری روی خودتون هست و اینجوری بهتر میرسید حتی به کودکانتون ، ما داشتیم تو اطراف ۳ قلو بودن با پرستار و خود مادر و مارربزرگ تا ۴ سال بزرگشون کردن واقعا سخت بود براشون

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

فقط خودت به آرامش دعوت کن 

اروم باشی ذهنت باز کنی چایی گیاه و گلاب مصرف کن اگر تنش عبصی داشته باشی به این کلافگی و بهم ریختگی بر میخوری 

تازه زایمان کردی بهم ریختگی هرمونم داری

زندگی جای قشنگی نیست 

پسر دایی شوهر شرایطش مثل شما بود زنش هم غریبه بود خانواده شوهرش مدام کمکش میکردن وپشتش بودن ولی هرکاری کنی مادر بودن سختی های خودش رو داره از نزدیکانت کمک بخاه مخصوصا مامانت یا خواهرت 

اصلا عذاب وجدان نداشته باش 

اگه نارس نبودن هم کمک لازم داشتی 

نگران دخترت هم نباش کمی بزرگتر بشن خوب میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام عزیزم اولا که خدا قوت ان شاءالله خدا توان و انرژیت رو زیاد بکنه

بعد هم برای چی عذاب وجدان داری عزیزم شما الان داری کار بسیار بزرگی انجام میدی خیلی انسان مفید و مهمی هستی هم زمان چند کار مفید انجام میدی چرا عذاب وجدان آخه.

اون فسقلی ها که به امید خدا چند وقت دیگه خوب میشن از همه بچه ها هم باهوش تر و تپل تر 

دخترتون رو الان سعی بکنید بیشتر مراقب روحیه اش باشید سعی کنید از زبون داداشا باهاش صحبت کنید (بچگونه)

اگر بچه ها خونه هستن اصلا حساسیت نشون ندید که دست بزنه بهشون یا بغل بگیردشون .شریکش بکنید تو کارها مثلا لباس انتخاب بکن برای داداشت لوسیون بدید بزنه به دست و پاشون با نظارت شما...اینجور حسادت و این ها کم میشه

این روزها هم میگذره اولاش واقعا سخته اما چند وقت دیگه قلق همه چی میاد دستتون

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

خدا کمکت کنه   مواظب دوقلوها باش فردا عذاب وجدان نگیری که خوب مواطبش نبودم

دخترت رو هم بفرس مهد   ضبح زود میفرستی تا میاد ناهارس میخوره  غروب هم خوابش میبره  منم همین شرایط رو داشتم ولی هزینه مهد سختم بود ولی اگه عقل الانم داشتم حتی شده طلا میهروختم میفرستادمش مهد خوب  یا جایی که سرگرم بشه   

عزیزم اوخی😍✨ تن‌شون سلامت باشه انشالله! 

اولا به روح و روان خودت و تغذیه خودت رسیدگی‌کن زیاد تا دچار خدای نکرده افسردگی نشی.

دختر دوسال نیمه نوازش کن موقعی داری به اونا شیر میدی.

براش کادو و خوراکی بخر مراقب بهداشت روان و جسم اونم باش 

بزرگ میشن زود راحت میشی از این سختی ها  

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥