2777
2789
عنوان

شما باشید میرید؟

167 بازدید | 15 پست

خانما من شوهرم هتل رفاه مشهد براش رزرو شده که بره مشهد دوسال پیشم رفتیم که مادرشو برد ایندفه میگه مامان بابام هردوتارو ببرم من دوس ندارم بیان دفه قبل سفرو کوفتم کرد شوهرم گفت دفعه بعد دو نفری میایم الان رفته به مامانش خبر داده که بهم میدن من گفتم نمیام قرار بود حامله بشم باهم بریم دونفری چون نذر کردم اصلا اصلا خوشم نمیاد باهاشون برم شما بودین چیکار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا تو اداره که بهش گفتن همون لحظه زنگ زد مامانش من نمیدونستم تا خودش گفت

همیشه همینطوریه؟

گردش تو شهر و سفر بخوایید برید مامان جونش همراهشه؟

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

همیشه همینطوریه؟  گردش تو شهر و سفر بخوایید برید مامان جونش همراهشه؟

نه فقط سفرای زیاریت کربلا که بودیم هم مامان خودمم باهامون بود بعد اون رفت با جاریم این ور اونور اومدیم مرز قشقرق به پا کرد که زنت منو نبرده زیارت بگردونه مامان خودشو برده درحالی که اون خودش با جاریم رفت و خواهرش و جاری خودش من رفتم که بزنمش اینقد عصبیم کرد

نه فقط سفرای زیاریت کربلا که بودیم هم مامان خودمم باهامون بود بعد اون رفت با جاریم این ور اونور اومد ...

ای بابا

حق سفر زیارتی تنها رو نداری...

تنها راهت اینه به همسرت بگی من نمیام.

مخصوووصا که بدون اطلاع من رفتی بهشون خبر دادی.من ادم نیستم؟؟؟

به پدر و مادرت بگو اداره فقط یه اتاق دوتخته میده.نمیشه شما رو ببرم.

هر چند که بعید میدونم به جایی برسی اسی..

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ای بابا حق سفر زیارتی تنها رو نداری... تنها راهت اینه به همسرت بگی من نمیام. مخصوووصا که بدون اطل ...

اره دقیقا یه اتاق میده به 4 نفرمون حتی حق ندارم اونجا تنهایی با شوهرم برم بیرون اون پاش درد میکنه ساعتی یه قدم میذاره من حوصلشو ندارم حقیقتا