2777
2789

من و کسی که باهم هستیم الان حدود دو هفتس که همو ندیدیم 

این یک هفتشو مریض بود 

یک هفته هم همینجوری نیومد 

من چند روز پیش گفتم بهش گفت مریضم خوب بشم میام

ولی به نظرم خوب شده دیگه تاحالا چیزیش نبود

اما نمیاد منو ببینه 😔 منم خودم امتحانای دانشگاهمه بیخود ذهنم درگیر کارای این شده خیلی ناراحتم 

دیگه هم نمیتونم بهش بگم بیاد ببینمش چون دیگه زشته من اینقدر بگم 

هیچی به روی خودم نمیارم حتی بهش زنگ و پیام هم نمی‌زنم😔 اما از دورن خیلی ناراحتم چون اون دلش تنگ نمیشه و بقیه چیزا رو بهم ترجیح میده 

چکار کنم؟😔😔😔

دیروز همه گفتن کات می‌خوام وقتی یک خواستگار خوب اومد همین کارو بکنم

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یروز میشینی اونقد بخودت فحش میدی که بخاطر یه پسر بهترین زمان زندگیت را هدر دادی وبجای تمرکز رو درست وپیشرفت معطلی شدی ،وقتی براش مهم نیستی آویزونش نباش بخودت وزندگی فکر کن

یروز میشینی اونقد بخودت فحش میدی که بخاطر یه پسر بهترین زمان زندگیت را هدر دادی وبجای تمرکز رو درست ...

درسمو میخونم زندگیمو میکنم واسه خودم هدف دارم 

اما خب اینم دوسش دارم نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه 

چه اسراری داری که باهات بمونه؟ میدونی ایشون فقط میخواد ازت راحت بشه ؟ نمیدونم چی،بگم انگار شما نمیخو ...

چرا دعوا میکنین باهام