2777
2789

من بودم صبر میکردم یه چندهفته بعد. یا رنگا رو دخترونه برندار سفید کرم نباتی بردار

چون خودمم ۲۶ هفتم تازه دارم خرید میکنم. البته من بارداریم پرخطره. 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

سلام عزیزم بارداری تون مبارک 

انشالله صحیح و سالم دنیا بیان دوقلو هاتون 😍😍

میشه یه لطفی در حقم بکنید

تست نخ و سوزن ابن سینا رو بلدید؟🫣😁

میشه برای خودتون انجام بدید جوابو به من بگید؟

محض سرگرمیه ولی خیلی لطف میکنید😍

روش انجام این تست:

یه سوزن رو نخ میکنید، طول نخ حدود پانزده سانتی متر.

از سر نخ بگیرید و سوزن بالای نبض دست چپ قرار بگیره .

با فاصله کم، ولی نچسبه.

دست چپ یا راست خیلی مهم نیست .

ولی طلا بهش نباشه.

دستتون اصلا نلرزه،باد کولر هم نخوره بهش.

اولش خود به خود سوزن دایره ای حرکت میکنه، بعدش یا افقی یا عمودی حرکت می‌کنه(افقی یعنی در راستای مچ دست، عمودی یعنی در راستای ساعد دست) افقی یعنی جنسیت بچه دختره، عمودی یعنی پسره. از بچه ی اول رو به ترتیب نشون میده تا بچه آخر، فاصله‌ ی هر بچه ،  دایره ای حرکت می‌کنه و دوباره بعدی رو نشون میده. 

سوال من از شما اینه که میشه بگید دوقلو رو چجوری نشون میده؟😍😍 

بازم میگم 

محض سرگرمیه

اگه لطف کنید که ممنون میشم 

وگرنه اشکالی نداره☺️

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه

اوایل بارداری علائم خاصی داشتید ؟

سونوگرافی چند هفته مشخص شد که دوقلوهستن؟

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم