2777
2789

خودم خواهرندارم عاشق دختربچهام یه دختردیگه دارم دیوونشم گذاشتم باردارشم به نیت یه دختردیگه هیچ رژیمی چیزی نگرفتم یکم استرس دارم توروخدابرام دعاکنید اول سالم باشه بعددخترباشه🙏🌹🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله صحیح و سالم با جنسیت دلخواه میاد بغلت  پسرم خیلی قند میشه ها ، من دوس دارم از جفتشم خد ...

فدات شم گلم پسرم دارم اگه خدابخاد این سومیه ولی خیلییییییی دوس دارم دخترباشه

انشالله صحیح و سالم با جنسیت دلخواه میاد بغلت  پسرم خیلی قند میشه ها ، من دوس دارم از جفتشم خد ...

عزیزم دعات میکنم حتما انشالا خدا یه دوقولوی پسردخترسالم وصالح بزودی بیاره تو دلت

فدات شم گلم پسرم دارم اگه خدابخاد این سومیه ولی خیلییییییی دوس دارم دخترباشه

انشالله یه دختر عییین عروسک میشه 

ولی اگه یه درصد خدا پسر داد قول بده دوسش داشته باشیا اون که انتخابی نداشته

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
انشالله یه دختر عییین عروسک میشه  ولی اگه یه درصد خدا پسر داد قول بده دوسش داشته باشیا اون که ...

چشم حتما گلم خدا هدیه بهم داده چیزی که ازم نگرفته ناراحت شم درکل میگم عاشق دختربچهام وبه همین نیت گذاشتم باردارشم❤😍

سلام عزیزم شماخرم ابادید؟چن تا سوال داشتم بتونی کمکم کنی

بهترین دکتر غدد اطفال کیه؟

دکتر کودکان چی؟

ارتوپد اطفال چی؟

کاردرمانی داره خرم اباد؟ 

ببخشید اگه میشه بپرسی بهم اطلاعی بدی ممنونت میسم

سلام عزیزم شماخرم ابادید؟چن تا سوال داشتم بتونی کمکم کنی بهترین دکتر غدد اطفال کیه؟ دکتر کودکان چی ...

اره عزیزم دکتر غدداطفال که نمیدونم ولی متخصص کودکان یکی دکترنظامی خیلی خوبه یکی هم دکترجفرسته

ازبقیشون دیگه اطلاعی ندارم گلم