2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این فیلم غمگین و درد آوره  چقدر اشک‌ ریختم واسه مظلومیت یه زن  😔

من از وسطای فیلم نمیتونم نگاه کنم

فقط همون سکانس های عاشقانه اول هاشو نگاه میکنم

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

جانی برای مرگ  مرگی برای یاد  یادی برای سنگ  این بود زندگی 😭😭😭

چاوشی همه اهنگاش فوق العاده هس

مخوصا غمگین هاش

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

غمگیناش آهنگ نیست لحظه های هست که ما زندگیشون کردیم اون فقط خونده واسه همین خاصه

دقیقا

و انگار داره زندگی ماها رو میخونه....... 

امان از یک رنگی قلب ما 

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد 

وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد

منجم کوکب بخت مرا از برج بیرون کن

که من از طالعم ترسم ز آهم اسمان سوزد 😊🥺

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕