2777
2789
عنوان

صبحانه

133 بازدید | 22 پست

معمولا چی میخورین؟

کسی هست که غذای پختنی بخوره تو وعده صبحانه؟ 

بگید واسه تجربه استفاده کنیم

از صبحانه تکراری خسته شدم. غذا بیشتر دوست دارم تا نون پنیر و این چیزا

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

هیچی نمیخورم

یه وقتایی نسکافه یا چای و خرما

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز برابچه ها پنکیک درست کردم دیروز املت بچه هام هرروز پنیر نمیخورن یک روزم که خیلی گرم بود ابهویج بستنی بهشون دادم پسرم عاشق غذای گرمه 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

من نون تازم باید براه باشه   خرما تخم مرغ  کره عسل   ارده و شیره   ...

خرما تخم مرغ با هم تو روغن یا کره؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
امروز برابچه ها پنکیک درست کردم دیروز املت بچه هام هرروز پنیر نمیخورن یک روزم که خیلی گرم بود ابهویج ...

چه متنوع و عالی👌

املت.حلیم.اش شله قلمکار. نیمره با تره  سیب زمینی ابپز با کره و خامه

به به، چه منوی متنوع و خوشمزه ای👌

با روغن  ‌خرما رو بشور پوست بکن بی هسته کن تفت بده بعد تخم مرغو بشکن توش

آره عزیزم بلدم، میخواستم بدونم منظور شمام همونه

آخرین بار یادم نیست کی صبحانه خوردم😂

ای بابا

حتما صبحها که پا میشی، ظهره😉😅

براصبحونه تنوع زیاد میشه داد فقط وقت و حوصله میخواد  من روزای تعطیل براصبحونه سنگ تموم میزارم& ...

من اصلا نمدونم چکار گنم،الان ایده گرفتم عزیزم ممنونم