2777
2789

نمک و آب لیمو و جوش شیرین 

با مسواک رو دندونات بکش معجزست

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مسواک بردار برا این کار چون زرد میشه.خمیر دندون بزن روش زردچوبه قشنگ بریز حسابی بزن بعد بشور قشنگ بعدش با ی مسواک دیگ خمیر بزن و معمولی مسواک کن‌.

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

من با نمک مسواک می زنم بعد آبلیمو 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
تنها نتیجه ای که دیدم جوش شیرین بوده ولی نه اون حد میخام سفییید بشه🥲

جوش شیرین و ابلیمو مینای دندون فک کنم آسیب بزنه 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اره حتما امتحانش کن خیلی اثر داره

یه بار جواب میده؟

یه تیکه از دندونم و که پر کرده بودم لک شده...در واقع خود دندون نیست...موادیه که پر شده باهاش...حالا بنظرت می‌ره با این؟

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
جدی؟ خداخیرت بده

بله نمک ضد عفونی کنندست گند زدایی هم میکنه همیشه با آب لیمو تو دهنت نگه دار 

فدات💞

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
یه بار جواب میده؟ یه تیکه از دندونم و که پر کرده بودم لک شده...در واقع خود دندون نیست...موادیه که پ ...

به نظرم امتحانش کن با مسواک بزن حدود ۶ یا ۷ دقیقه مسواک و جوش شیرین و بزن رو دندونات ایشالله که عالی بشه