2777
2789
عنوان

طلسم و دعا🚫

262 بازدید | 19 پست

من کاری با خرافات بودن و نبودنش ندارم. فرض و براین میذاریم که هست، فرض میکنیم کارسازه. فقط یه سوال: 

اونی که میره واسه بدبخت کردن یه نفر، واسه اینکه یه نفرو به خاک سیاه بشونه، دعا میگیره؛ از خدا نمیترسه؟ اینا نمیدونن یه روز می میرن؟ بخدا اینا حتی اگه دعایی که گرفتن کارساز نباشه و دعانویسشون قلابی از آب دربیاد، بخاطر نفس کثیف کارشون، قطعا تاوان میدن. چه برسه به اینکه بگیره دعاشون. اینا وقت مردن، مث سگ میمیرن. اون آدم بدترین بدیهارم درحقمون کرده باشه ما هم میتونیم مث خودش بدی کنیم. نه اینکه بریم دعا بگیریم برای زندگیش، دودمانش و به باد بدیم. کاش انقدر پلید و نجس نباشیم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من نمیدونم با چ منطقی اینکارو میکنن 

من خودم بارها ب چشم دیدم طلسم بر میگرده!

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا امیدوارم اینجور آدما از سگ بدتر بمیرن 

ایشالا صد برابر بدتر اون طلسم سرشون بیاد

از قبرشون آتیش دربیاد ایشالا

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من نمیدونم با چ منطقی اینکارو میکنن  من خودم بارها ب چشم دیدم طلسم بر میگرده!

دیدین دعانویس ها همشون توی سگدونی، با چه فلاکت و نکبتی زندگی میکنن. اینه تاثیر دعا

شنیدم 6میلیارد از بودجه فوتبال دادن بابت جادوگر کجای کاری 😂

مغزهای کوچک زنگ زده. همیشه بوده و هست و خواهد بچد

واقعا امیدوارم اینجور آدما از سگ بدتر بمیرن  ایشالا صد برابر بدتر اون طلسم سرشون بیاد از قبرش ...

قطعا همینطور میشه. شب دراز است و قلندر بیدار

همیشه برام جای سوال بوده اونیکه تحت تاثیر دعا خطا می‌کنه حساب کتابش اون دنیا چجوریه 

منم همینطور

سوره بقره میگه که کسی که وارد طلسم میشه دشمن مستقیم خدا هست

واقعا من به این ایمان دارم. و ندیدم کسی که وارد این قضیه بشه و عاقبت بخیر بشه.

همیشه برام جای سوال بوده اونیکه تحت تاثیر دعا خطا می‌کنه حساب کتابش اون دنیا چجوریه 

حساب کتاب اون دنیاش اینجوره که هر چقدر این طلسم روی زندگیش تاثیر داشته اگر به حق تاثیر داشته گردنش هست و اگرم به حق نبوده گردنش نیست