2777
2789
عنوان

اندازه ی ده سال پیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 36 پست

چند سالشه؟؟ای وای 😥😥ولی به هیچ عنوان از خودتون دور نکنید دختر خانوم رو . چون دوباره میره سمت این کارا. بهش بفهمانید که کارش زشت بوده البته نه با دعوا و کتک کاری . یه کاری کنید بهتون اعتماد کنه راز هاش رو بهتون بگه . حواستون هم بیشتر بهش باشه

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ندارم اون هم تو این شرایط ولی اگه همچین چیزی برام پیش می‌آمد از زیر زمین شده اون پسر رو پیدا میکردم و درسی بهش میدادم تا زنده اس فراموش نکنه 😐🖐️ اون فیلم و عکس می‌تونه دردسر ساز بشه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دختر ندارم اون هم تو این شرایط ولی اگه همچین چیزی برام پیش می‌آمد از زیر زمین شده اون پسر رو پیدا می ...

وای من پسره رو بلاک کردم و حذف کردم ای دی بود خاک تو سرم با تربیت کردم اصلا فکر نمی کردم روزی برسه اینجور کنه خیلی عشقمان رو میخوردم خاک تو سرم دختر بزرگم خیلی باهاش صحبت کرده بوده این تا الان این کارها رو نکرده بوده دیده دختر عمه هاش دوستاش دارن اینم حرف زده خیلی حرف زدم روبیکاش رو تو گوشی خودم نصب کردم بازم خیالم راحت نیست

بهت گفتم عقلش مثل ۷ ساده یا ۶ ساده هست

خیلی خیلی ساده ست آخه ای بابا🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️فقط خواهش میکنم یه طوری باهاش دوست بشید که همه چیز و بهتون بگه . من هیچ موقع نتونستم به مامانم اعتماد کنم هیچ وقت . هیچ کاری نکردماااا منظورم اینه که مثلا از یه پسری خوشم بیاد و فلان اصلا نمیتونم ب مامانم بگم ازش میترسم

فقط بزارید شما رو دوست خودش بمونه و همه چیز رو بهتون بگه

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤