2777
2789

خب من تا الان کمپلکس،  اسمارتیز ،۳۳ ازمون سرعت و دقت، سمپادیوم، جامپینگ، ۵۰ ازمون هوش کلامی، ۴۴ ازمون سرعت و دقت،  ۱۰۰۳ تست هوش کلامی ، درک آباد و بهتر از خودم رو زدم ؛ دیگه چه کتابی می‌شناسین که بزنم ( هنوز پیش وجدانم راضی نیستم)

فقط سریع بگین عجله دارم آخه چیزی به ازمون نمونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ببخشید فکر کردم خودتون ۱۲ سالتونه 😂💀🤦🏻‍♀️ من شرکت نکردم ششم به هفتم ولی به نظرم همون نهم به ...

میدونی من گفتم چون یکم خنگم🥲 ششم به هفتم رو بدم که اگه قبول نشدم😶 نهم به دهم به زور قبول شم😅

بعد یک سوال دیگه ۱۰۰۳ تست سرعت و دقت و ۱۰۰۰ تست غیر کلامی و هوش تصویری رو برم بگیرن که تا جایی که بشه تست بزنم ؟

آخه خیلی نگرانم که درست تست نزده باشم و نتیجه نگیرم

میدونی من گفتم چون یکم خنگم🥲 ششم به هفتم رو بدم که اگه قبول نشدم😶 نهم به دهم به زور قبول شم😅

میخوای ششم به هفتم بری؟ داش بیخیال. قبولی 

هیچکس خنگ نیست اینو نگو 

متوسطه اول کتابای تکمیلی دارن که مطالب دبیرستان رو دارن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.