2777
2789
عنوان

مشهد🥲

224 بازدید | 32 پست

دوشنبه هفته بعد به امید خدا میخوایم بریم خیلی دلم هوا اقارو کرده از یه هفته قبل انقد ذوق دارم نمیتونم شبا هم بخوابم لطفا دعا کنید همه چیز جور بشه بریم گره نیوفته کارمون ممنونتونم قول میدم برا همه تون دعا کنم حداقل یه صلوات بفرستید که بشه بریم ممنون میشم🥺💕

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

😭😭😭😭😭😭😭

دلم تنگ شده واسه حرم 

گریم گرفت 

میشه واسه منم دعا کنی معدلم خوب بشه

اسمم فاطمه

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا اکه رفتی برا شوهر منم دعا کن 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

منم میخوام برم .ی تور ۲۷م ی تور۵تیر ..اون۵تیر دوستامم هستن امامن طاقت ندارم اونهمه صبرکنم  ۱۲ساله نرفتم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

منم میخوام برم .ی تور ۲۷م ی تور۵تیر ..اون۵تیر دوستامم هستن امامن طاقت ندارم اونهمه صبرکنم   ۱۲ ...

اخی عزیزم ایشالا بشه برید هرچی زودتر

اخی عزیزم ایشالا بشه برید هرچی زودتر

شماچقدر هزینه دادین؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

😭😭😭😭😭😭😭 دلم تنگ شده واسه حرم  گریم گرفت  میشه واسه منم دعا کنی معدلم خوب بشه اس ...

ایشالا شما هم بری چشم

امام رضا که با من قهره دعوتم کرد بعدش دعوتش پس گرفت 

انشالله همه چی جور بشه و یکی از بهترین سفرهای عمرتون بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
امام رضا که با من قهره دعوتم کرد بعدش دعوتش پس گرفت  انشالله همه چی جور بشه و یکی از بهترین سف ...

عزیزم ایشالا که باز بشه برید مرسی عزیزید