یکم درکش کن شاید اونم مشکلاتی داره نمیتونه بروز بده از یه راه دیگه وارد شو
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هعی ازش نپرس چته نمیدونم دوسم نداری این چیزا یکم تنهاش بزار یکی دو روز پیام ندع دوست داشته باشه دلتنگ میشه دیگه بهت پیام میده بهش بگو ی مدت تنهات میزارم مثلا فکراتو کنی و....
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
منم شدم هنوز بعد خورده ای وقت رد خودزنی از سر حماقت رو دستمه ترخدا تو این خریت هارو نکن اما اون آدم ...
میدونم شاید رفتنش به صلاح من بوده ، میدونم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه ، میدونم ... اما یه حفره ای تو قلبم مونده برای همیشه و هیچی نمیتونه پرش کنه و من توی تنهایی و فقط خودم متوجهم چی داره بهم میگذره
پس قیدشو بزن من فک کردم ب هم پیام میدین ولی سرد جواب میده خودتو مشغول کارای دیگ کن پیگیرش نباش زیاد