2777
2789
عنوان

من باردارم؟؟ میشه یه لحظه بیایین

138 بازدید | 19 پست

سلام خانما ممنون که تو تاپیکم اومدین 

من ۲۷ سالمه . ماه سوم اقداممه . ماه پیش یک روز جلو انداختم . همراه سیکل منظمی دارم و سر تایم پریود میشم بغضی ماها حتی زودتر میشم .

این ماه ۴ روزه از موعد گذشته. 

فردا موعدم یه بی بی چک صبح زدم که خطا داد . ظهرش یکی دیگه زدم که البته فقط یه قطره ادرار ریختم و منفی بود درصورتی که بعدا دیدم روی جعبه نوشته سه قطره باید ریخته بشه . 

علائمم کمر درد ، سنگینی پاها ، سوزش ناف ، حساس شدن نوک سینه سمت چپم ، سرگیجه و خستگیه 

من باردارم؟

دوباره بی بی چک بزنم؟

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

سه قطره زیاده اگه زدی دو قطره بریز 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب اظطراب هم ربط داره مثلا من ی ماه اظطراب شدید داشتم نشد سری بعد بیخیال سریعا شد 

و اینکه اصلا و ابدا عجله نکن 

و بی بی چک قابل اطمینان ترینه مگه جنس فیک بخرید خوباشو بخر ناشتا و تست کن 

یچیز دیگه 

تا ۴ دقیقه بالاسرش بمون 

من پا میشدم دستامو میشستم میگفتم خب خداروشکر منفی شد یهدو میدیدم دیددددددد دوتا خط قرمز شد و به به 😁🤌

عزیزم اگه ادرار کم ریخته باشی به خط منفی نمیرسه ولی اگه خط کنترولش زده دیگه منفیه چون منم سابقه داشتم که ادرار کم ریخته بودمو وتستم خطا زد یعنی خط مثبت بودن نشون داد ولی خط دومی نزد فکردم خرابه دومی زدم سه چهار قطره که سریع مثبت شد

سه قطره زیاده اگه زدی دو قطره بریز 

اخه روی خود جعبه نوشته سه قطره ولی خوب من یه قطره ریختم

عزیزم اگه ادرار کم ریخته باشی به خط منفی نمیرسه ولی اگه خط کنترولش زده دیگه منفیه چون منم سابقه داشت ...

ممنونم عزیز

خط منفیش بعد پنج دقیقه به زور معلوم شد 

ببین ب اظطراب هم ربط داره مثلا من ی ماه اظطراب شدید داشتم نشد سری بعد بیخیال سریعا شد  و اینکه ...

من کلا درمورد بارداری اضطراب ندارم . فقط الان که عقب افتاده دلواپسم 

منم هرماه سینه هام سفت میشه میفهمم میخوام بشم ولی این ماه نشد پریودامم تنظیمه موعدمم فرداس ولی خبری ...

دقیقا 

من علاوه بر سفت شدن درد شدیدی میگیرن جوری که خوابیدنمم برام سخت میشه

ولی این ماه هیچی فقط سنگینه و یه درد جزئی داره و نوک سینه سمت راستم حساس شده

ممنونم عزیز خط منفیش بعد پنج دقیقه به زور معلوم شد 

شک داری فردا بازم بزن انشاالله مثبت میشه منم منتظرم میدونم دوره اقدام و انتطار کشیدن سخته انشاالله همه منتظرا تو نزدیکترین زمان ممکن بی بیچکشون مثبت شه