یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینطور نیست این احمق پانزده ساله نظاخی ارتشه هیچوقت تست نگرفتن خودش همیشه میگفت همکارام همه معتاد ش ...
مافوقشون کیه؟ میتونی ارتباط بگیری به خودش بگی؟ یکی از دوستای من شوهر نظامی بود میگقت سالی یکی و دوبار همایش دارند بعد مافوقشون ادم خوبیه اگر چیزی دیدند بگن
نمیدونم راستش هم دلم میخاد محل کارش رسوا بشه هم بب نفعمه سر این کار بمونه و اخراج نشه تا از حقوقش بر ...
از همین دوستم شنیده بودم یک نفر از دوستای شوهرش یکی صیغه کرده بود اومده بود محل کارش رسواش کرده بود ، بعد طلاق میگره... انقدر نداره ک بهت برسه؟؟ یا یعدش بتونه بده؟
از همین دوستم شنیده بودم یک نفر از دوستای شوهرش یکی صیغه کرده بود اومده بود محل کارش رسواش کرده بود ...
میگن تو پادگانشون خبرش پخش شده از پارسال جسته گریخته میره سرکار
شوهر این زنه تهدیدش میکرد الکی میگفت نمیدونم کیه چپول بهش داد تا مدتی ساکت شد بعد ی مدت ب فالورای شوهرم پیام داده ک این ناموس دزدی کرده از سفره ام غذا خورده سفرمو پاره کرده
تو تمام محل و فامیل خودمون رسوا شدالان اصلا چیزی ب اسم آبرو نداره