2777
2789

دارم طلاق میگیرم

شوهر معتاد ولگرد رفیق باز زن باز نظامیه ناموس هرزه ی همکارش رو طلاق داد و صیغه خودش کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسایی ک شغل دولتی دارند چند ماه یبار ازمایش میگرند اگه  مثبت باشه از کار اخراجشون میکنند

اینطور نیست این احمق پانزده ساله نظاخی ارتشه هیچوقت تست نگرفتن

خودش همیشه میگفت همکارام همه معتاد شدن 

اینطور نیست این احمق پانزده ساله نظاخی ارتشه هیچوقت تست نگرفتن خودش همیشه میگفت همکارام همه معتاد ش ...

مافوقشون کیه؟ میتونی ارتباط بگیری به خودش بگی؟  یکی از دوستای من شوهر نظامی بود میگقت سالی یکی و دوبار همایش  دارند بعد مافوقشون ادم خوبیه  اگر چیزی دیدند بگن

مافوقشون کیه؟ میتونی ارتباط بگیری به خودش بگی؟  یکی از دوستای من شوهر نظامی بود میگقت سالی یکی ...

نه متاسفانه نمیتونم برم من اومدم خونه پدرم لرستان

پادگانش منطقه نظامی شهرضا اصفهانه خیلی جای پرتیه

پدرم مریضه نمیتونه دنبالم بیفته اینحور جاها

نه متاسفانه نمیتونم برم من اومدم خونه پدرم لرستان پادگانش منطقه نظامی شهرضا اصفهانه خیلی جای پرتیه ...

بنظرم ابروی همچین ادمی باید برد ، حالا واجب نیست پاشی بری اگه راه ارتباطی دیگه ای پیدا کردی حتما این کار بکن 

بنظرم ابروی همچین ادمی باید برد ، حالا واجب نیست پاشی بری اگه راه ارتباطی دیگه ای پیدا کردی حتما این ...

نمیدونم راستش هم دلم میخاد محل کارش رسوا بشه هم بب نفعمه سر این کار بمونه و اخراج نشه تا از حقوقش برای مهریه ام نفعی ببرم

نمیدونم راستش هم دلم میخاد محل کارش رسوا بشه هم بب نفعمه سر این کار بمونه و اخراج نشه تا از حقوقش بر ...

از همین دوستم شنیده بودم یک نفر از دوستای شوهرش یکی صیغه کرده بود اومده بود محل کارش رسواش کرده بود ، بعد طلاق میگره...  انقدر نداره ک بهت برسه؟؟ یا یعدش بتونه بده؟

از همین دوستم شنیده بودم یک نفر از دوستای شوهرش یکی صیغه کرده بود اومده بود محل کارش رسواش کرده بود ...

نه یک خونه و سه دونگ داریم هردو رو زده ب اسم برادرش از دوسال پیش 

ماشین هم فروخت خرج زن صیغه ای ککرد 

۲۰۰ گرم طلا هم من داشتم بزور ازم گرقت گفت میخام خرج خونه کنم

بعدا فهمیدیم فروخته پولشو داده ب باج ب شوهر اون زن ک دست برداشته از سرش

نه یک خونه و سه دونگ داریم هردو رو زده ب اسم برادرش از دوسال پیش  ماشین هم فروخت خرج زن صیغه ا ...

خیلیی ک.س‌.ک.شه ، بنظرم حقشه بی ابرو بشه  با یه وکیل خوب برو جلو هم مهرتو بگیر همم رسواش کن  

از همین دوستم شنیده بودم یک نفر از دوستای شوهرش یکی صیغه کرده بود اومده بود محل کارش رسواش کرده بود ...

میگن تو پادگانشون خبرش پخش شده از پارسال جسته گریخته میره سرکار

شوهر این زنه تهدیدش میکرد الکی میگفت نمیدونم کیه چپول بهش داد تا مدتی ساکت شد بعد ی مدت ب  فالورای شوهرم پیام داده ک این ناموس دزدی کرده از سفره ام غذا خورده سفرمو پاره کرده 

تو تمام محل و فامیل خودمون رسوا شدالان اصلا چیزی ب اسم آبرو نداره