2777
2789

بهم گفت بدبخت تو خوب بودی یکی میومد تو رو میگرفت دیگه خیر نبینی کدوم خیرو دیدم۲۸سالمه از بی پولی قید دانشگاه و همه چیو زدم موندم خونه افسرده شدم کمردرد گردن درد دندونام همه خراب کلفتیشو کردم همه کاراشو خودم میکنم نمیدونه خونرو چجوری تمیز میکنن سرکار میرفتم ساعت۲تا ۱۱شب تازه می‌گفت غذا درست نمیکنی چرا ؟گفت بدبخت یه معتاد اومد تو رو گرفت آدمم حسابت نمیکرد ایشالا بمیرم حداقل راحت شم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نه. دلم گرفت  تو چی گفتی

گفتم خانوادم منو آدم حساب میکنن که غریبه منو آدم حساب کنه گفتم اینم از لباس زیرام همه پاره چیکار کردی برام گوشیمم که از فروختن حلقم گرفتم 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
بحثتون سر غذا بوده؟؟!

نه

گفتم خانوادم منو آدم حساب میکنن که غریبه منو آدم حساب کنه گفتم اینم از لباس زیرام همه پاره چیکار کرد ...

استارتر حالا حرص جوش نخور 

ارامش خودتو حفظ کن بالاخره از اون خونه میری 

گرچه میدونم سخته

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
حلقه این وسط چی میگه؟؟؟

جدا شدم ۴سال پیش نه نفقه ای نه مهریه ای هیچی از داردنیا یه حلقه واسم موند که فروختم 

جدا شدم ۴سال پیش نه نفقه ای نه مهریه ای هیچی از داردنیا یه حلقه واسم موند که فروختم 

خدا بهت صبر بده چرا نمیری تنها زندگی کنی که این همه غرغر نشنوی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم