2777
2789

سلام. نوشته داخلی ولی اصلا هیچیو باز نمیکنه.

واسه شما ام همینه؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داخلیه نه

اینجوری اگه بسته ام بخریم نمیشه استفاده کنیم تا ۳۰ روز این تموم شه.😏😒

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اینجوری اگه بسته ام بخریم نمیشه استفاده کنیم تا ۳۰ روز این تموم شه.😏😒

من فعال کردم ولی خب بعدش بسته هم گرفتم استفاده میکنم الان.چون داخلی واقعا به دردی نمیخوره. 

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
واسه من کار میکنه و میتونم استفاده کنم ازش

عه؟؟؟ واسه من هیییچی و باز نمیکنه

نی نی سایتم جزو داخلیاس دیکگه؟؟

من فعال کردم ولی خب بعدش بسته هم گرفتم استفاده میکنم الان.چون داخلی واقعا به دردی نمیخوره. 

من همراه من دارم.

فک میکردم نمیسه از بسته استفاده کرد. مرسی که گفتی. به همسرم بگم پس

من همراه من دارم. فک میکردم نمیسه از بسته استفاده کرد. مرسی که گفتی. به همسرم بگم پس

البته من ایرانسل هستم. و برای ایرانسل رو فعال کرده بودم.بله من استفاده میکنم الان

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
البته من ایرانسل هستم. و برای ایرانسل رو فعال کرده بودم.بله من استفاده میکنم الان

منم منظورم همون ایرانسل بود عزیزم

خیلی لطف کردی

عه؟؟؟ واسه من هیییچی و باز نمیکنه  نی نی سایتم جزو داخلیاس دیکگه؟؟

نه نی نی سایت بین المللی حساب میشه چون ایرانی های ساکن کشورهای دیگه هم تو سایت هستن و اینترنت مخصوص اپلیکیشن های داخلی نه سایت  مثل روبیکا _تلوبیون_ ایتا_ گپ _آی گپ 

بچه ها با چه کدی از ایرانسل نت رایگان گرفتید ؟

ستاره  5   ستاره  ۱   مربع

هر کاری کردم برعکس میومد برات فارسی نوشتمس

نه نی نی سایت بین المللی حساب میشه چون ایرانی های ساکن کشورهای دیگه هم تو سایت هستن و اینترنت مخصوص ...

عه؟؟؟؟

ممنون که گفتی

تلویبیونو دارم فقط من🤣🤣