منی_که_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 395 عنوان کی فردا امتحان انقلاب اسلامی پیام نور داره؟ 122 بازدید | 10 پست سلام دختراکی فردا امتحان انقلاب اسلامی عمومی پیام نور داره؟ منبع درس رو نمیدونین چه کتابیه ؟ life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜 1403/03/25 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_اا عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1034 سلام گلم دکتر امیر سیاهپوش.دکتر محمد شفیعی فر.حجت الا سلام سید محمد حسین راجی
منی_که_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 395 من من مبع کتاب چیه؟ من شماره درسم ۱۲۲۰۴۳۴ life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
منی_که_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 395 سلام گلم دکتر امیر سیاهپوش.دکتر محمد شفیعی فر.حجت الا سلام سید محمد حسین راجی مصطفی ملکوتیان نیست؟ من نتیجه ثبت نام دانشجو خو دیگه بالا نمیاد واسم تو پی دی اف منابع رشتم نوشته مصطفی ملکوتیان life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
پیشتقولی عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 2551 مبع کتاب چیه؟ من شماره درسم ۱۲۲۰۴۳۴ خب برا همه همینه دیگه ، درس عمومیه
منی_که_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 395 خب برا همه همینه دیگه ، درس عمومیه عه 😂😂😂 چرا من فکر کردم هر رشته ای فرق داره 😂 life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
سارا_اا عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1034 مصطفی ملکوتیان نیست؟ من نتیجه ثبت نام دانشجو خو دیگه بالا نمیاد واسم تو پی دی اف منابع رشتم نوشته مص ... نمیدونم راستش این کتاب منابعش اینه
پیشتقولی عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 2551 عه 😂😂😂 چرا من فکر کردم هر رشته ای فرق داره 😂 نه عزیزم برا همه مثل همدیگه استتو کانال ها جواب سوالات آزمون های عمومی رو میزارن نهایت یه پی دی اف قابل سرچ از اول ترم تاحالا درس های عمومی رو ورق نزدم
منی_که_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 395 نمیدونم راستش این کتاب منابعش اینه مرسی عزیزم زحمت کشیدی❤ life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
منی_که_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 395 نه عزیزم برا همه مثل همدیگه است تو کانال ها جواب سوالات آزمون های عمومی رو میزارن نهایت یه پ ... ولا خومم همیطوری ام . فردا امتحان دارم الان دنبال کتابشم😂 life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜