2777
2789

یعنی یکی نیست درمورد بورسیه GKSدانشگاه دولتی کره جنوبی چیزی بدونهههه

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته ولی خیلی خوبه😂همه‌ی اون چیزیه ک میدونم.

چیش سخته ؟ فقط باید شرایط لازمو داشته باشی

کلا بورسیه شدن برای مقاطع کارشناسی  و حتی گاهی کارشناسی ارشد خیلی سخت هست. اگر خیلی قاطع هستی ببین چه رشته هایی بیشتر شانس بورسیه شدن دارن اونجا

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
چون کشور خوبی نیس برای رفتن فقط تینیجرا بهش علاقه دارن

کشور خوبی نیس؟ حاجی یکی از پیشرفت ترین کشور هاست و تقریبا نصف هزینه دانشجو ها رو تحت پوشش قرار میده و یکی از معروف ترین کشور های این دورست 

کلا بورسیه شدن برای مقاطع کارشناسی  و حتی گاهی کارشناسی ارشد خیلی سخت هست. اگر خیلی قاطع هستی ب ...

فوق دیپلم چطور ... من میخواستم مهندسی کامپیوتر بخونم نمیدونم بورسیه داره یا نه فقط میخام یکی از دانشگاه های دولتی اونجا قبول شم 

من فقط میدونم شانس بورسیه فول فاند برای بچه ها دکترا بالا تره

اتفاقا برعکسه برای رشته ریاضی خیلی بالاست نه تخصص دکترا ... 

تو سایت بورسیه پلاس لینک اینجور چیزا رو میذاره همه رو توضیح میده. گویا هر سال چند تا ایرانی هم میگیر ...

بله درسته امسال یه چند تا دختر قبول شدن