2777
2789
عنوان

قسمت جدید در انتهای شب نظرتون؟؟

3801 بازدید | 67 پست

من خیلی خوشم اومده شرح کاملی از احساسات و رفتارهای هر زن و مردی رو داره نشون میده

خیلی به زندگی واقعی نزدیکه بدون اغراق واقعا عالیه

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلییییی خوشم میاد ازش

اونجایی که به ماهی پیام داد بیداری 

بعد زن همسایه گفت بیا محرم شیم و مجبور به انتخاب بود حس کردم دلش پیش ماهی اما بخاطر پیشنهاد کاری جدیدش رفت سمت زن همسایه 

آره.همسایه شونو دیدی چه بلد گفت بیا باهم ازدواج کنیم تا پسره پیشنهاد داد گفت نه نمیشه نمیدونم حالا م ...

اصن خوشم از زن همسایه نیومد خودشو انداخت قشنگ بهنامم خیلی زود وا داد 

جفتشون همو دوسدارن ولی غرور دارن نسبت به برگشتن برای اینکه همو فراموش کنن به یه آدم دیگه پناه آوردن& ...

خیلی غم انگیز واقعا زندگی خیلیا همینه به اجبار مجبورن از هم جدا شن

فقط اونجایی دلم میسوزه که اون زن بدبخت با همه چی ساخت الانکه جدا شدن و پیشنهاد کاری خوب داره یه زن د ...

من اینو خیلی جاها دیدم زن و مرد بعد طلاق یه آدم دیگه میشن خیلی کارایی که قبلا نمیکردن میکنن مثلا بیشتر به خودشون اهمیت میدن چیزی که تو فیلم هست بهنام رفت پی رانندگی ماهی هم از لحاظ ظاهری یه چیز دیگه ای شد خیلی سخته آدما تو زندگی چیزی که میخوان و هستن نمیتونن باشن