2777
2789
عنوان

وای استرس گرفتم بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 105 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم دارم ماورا یاد میگیرم و استادم رفته برا مراقبه ولی فک کنم می‌تونه یک عهدنامه ببنده برات ...

فقط برا محدودیت نگرفتم.

چون خیلی مشکلاته دیگه هم داشتم مثله معشوق افسردگی بیماری بی پولی و.. برا همین جادوی کلی گرفتم.

این کاربری تعلیق شده.
ببین من خودم دارم ماورا یاد میگیرم و استادم رفته برا مراقبه ولی فک کنم می‌تونه یک عهدنامه ببنده برات ...

ببین اینایی که میگن با فرادرمانی بیماریمون درمان شده راسته؟

بعد من میتونم بجای پسرم انجام بدم اون کوچولوعه

ولی این ارتباط با فرشتگان نیست جادوی سفیده 

تو یکی از هایلایتاش نوشته با کمکه فرشتگانه. اسمه فرشتها رو نوشته..این استوریش بود یه چیزه کلی گفته واسه تخفیف نوشته بود 

این کاربری تعلیق شده.
ببین اینایی که میگن با فرادرمانی بیماریمون درمان شده راسته؟ بعد من میتونم بجای پسرم انجام بدم اون ک ...

ببین قطعا انسان های که رو خودشون کار کردن و آموزش دیدن بله درسته (خیلیا فیکن) اول ارتباط با فرشتگان بگیر که اونا راهنمایی کنن استادم رفته دو سه هفته ای سفر مشکلت اول باید بررسی شده بعد کامل راهنمایی شی قول میدم کمتر از یک ماه حتی درمان شه💞

حتی تونستیم خانمی که باردار نمیشه و اصلا امکان نداشت بچه دار شه