2777
2789

دوستان شنیدم بورسیه GKS کره جنوبی بلیط رفت و برگشت دانشجویان رو تحت پوشش قرار میده آیا این درسته ؟ چطور باید بورسیه  GKS بگیریم ؟

کسی از کل هزینه غیر چیزایی که کره جنوبی دانشجویان رو تحت پوشش قرار داده میدونه چقدره 

اگه کسی اطلاعی داره لطفا کمک کنه یا چنلی میشناسه بفرسته 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

چطوریه 

چه دانشجوی کدوم رشته

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه  چه دانشجوی کدوم رشته

تمامی رشته ها از جمله مهندسی مکانیک و کامپیوتر 

بورسیه هست برای سفر به کره جنوبی به دانشجویان داده میشه 

ایشون بچه سال 12 13 ساله ایی بیش نیست از بیو و پستاش میشه فهمید

اولا تگمو پاک کردم بنده خدا نبینه

بعد منو میگی یا شیوا را؟

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟]      [...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

تمامی رشته ها از جمله مهندسی مکانیک و کامپیوتر  بورسیه هست برای سفر به کره جنوبی به دانشجویان ...

بی لیاقت ! از همه شرایطش خبرداشت!تگ کردم بهت بگهحیف لحظه ای ک صرف تاپیکت کردم!

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟]      [...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

اولا تگمو پاک کردم بنده خدا نبینه بعد منو میگی یا شیوا را؟

همین کسی که تگ کردی یکسری دعوا کردیم

همین کسی که تگ کردی یکسری دعوا کردیم

باشه بابا بزررررگ

همه ما بچه ایم ی ت بزرگی

@1090_mahpishony ایدااا بیاااااا ب مامانبزرگ واقعی اشنا شو>>>سنو ببین ک داره ب شیوا میگه بچه>>>

تمامی رشته ها از جمله مهندسی مکانیک و کامپیوتر  بورسیه هست برای سفر به کره جنوبی به دانشجویان ...

دکتری چی؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بی لیاقت ! از همه شرایطش خبرداشت!تگ کردم بهت بگهحیف لحظه ای ک صرف تاپیکت کردم!

چند سالشه مگه یجور میکی از همه شرایط خبر داره انگار نصف عمرش تو کره بوده

چند سالشه مگه یجور میکی از همه شرایط خبر داره انگار نصف عمرش تو کره بوده

ت فک کن 6سالشه

حتما میدونه ک تگش کردم دیگه!!!

واقعا ک 

باشه بابا بزررررگ همه ما بچه ایم ی ت بزرگی @1090_mahpishony   ایدااا بیاااااا ب مامانبز ...

نصفتون شبیه این بچه روبیکایی هستین😂💀

ت فک کن 6سالشه حتما میدونه ک تگش کردم دیگه!!! واقعا ک 

من که میدونم چیزی حالیش نیس ولی خب