2777
2789

دوتاپیک قبلم گفتم که توسالن زنگ زدبم هرچی ازدهنش درومدگف گوشیم روآیفون بودهمه شنیدن حالایه هفته قهربودم همش میومدمنت کشی امروزم یه عالمه بام حرف زدگف میدونم اشتباه کردموببخشیدوفلان.اینم بگم خسیسه .ولی این یه هفته که فهربودم کلی دستودلبازی کرد

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

تصمیم دارم جداشم ازش ولی میدونم که نمیزاره حتی شده واس ترسوندنشم میخواستم برم ولی خب امروزخیلی التماس کرددلم به رحم اومده شماهاچی میگین

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه اعتراف کرده به اشتباهش و قبول داره اشتباه کرده و به قول خودت کلی هم بریز بپاش کرده واست یعنی دوست داره پس ببخشش هر آدمی ممکنه اشتباه کنه بخاطر دوست داشتنش هم که شده ببخشش

باهاش منطقی صحبت کن که این سری حتی اگه تو جمع هم نباشی و تو خونه ام باشی یه همچین حرکتی به هر دلیلی زد بخششی در کار نخواهد بود بگو من زنتم به من فحش بدی انگار به خودت دادی

و اینکه کتاب هنر زن بودن رو حتما بخون خیلی کتاب خوبیه کمکت میکنه

باهاش منطقی صحبت کن که این سری حتی اگه تو جمع هم نباشی و تو خونه ام باشی یه همچین حرکتی به هر دلیلی ...

نه هیچوقت تاحالافحش نداده اولبن بارش بود.اصلاتوبدترین دعواهامونم فحس نداده.باسه گلم ممنون