2777
2789

امروز دوروزه زدم.

برجستگی به طولِ خط خندمه و  دقیقا چسبیده ب خط خنده ولی خود خط برجسته نشده البته خطم یکم محوشده.

اون برجستگی یکمم دردداره 

عادیه ؟ خیلی میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اره ورم کرده انگار خطریه؟؟

ن خب به هرحال یه جسم خارجی زیر پوستت وارد شده باید بهش زمان بدی تا جا بگیره و کامل زیر پوست فیکس بشه

اب و مایعات سرد زیاد بخور

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

ن خب به هرحال یه جسم خارجی زیر پوستت وارد شده باید بهش زمان بدی تا جا بگیره و کامل زیر پوست فیکس بشه ...

اخیش خیالم راحتشد ممنون عزیزم .

دکترگفت اب نزن پوستت ضررداره یادم نیس گفت چندروز نزن 🤦‍♀️امروزم جمعه س جواب نداد    الان ۴۸ساعته اصلا آب نزدم  

اخیش خیالم راحتشد ممنون عزیزم . دکترگفت اب نزن پوستت ضررداره یادم نیس گفت چندروز نزن 🤦‍♀️امروزم جم ...

دیگه میتونی اب بزنی گلم فقط اب ولرم یا سرد باشه ترجیحا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

مررسی ازینکه جوابدادی عزیزم ❤️

خواهش میکنم گلم

مبارکت باشه خوشگلتر شدنت، ورمشم همین روزا از بین میره نگران نباش💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهش میکنم گلممبارکت باشه خوشگلتر شدنت، ورمشم همین روزا از بین میره نگران نباش💋

عزیزم شما اونروز جواب منودادی وازت واقعا ممنونم .

یسوال داشتم باز  ممنون میشم جواببدی

من خط خنده سمت چپم عمیقترازراستم بود  حالا سمت راست کامل صاف شده  ولی چپی هنوز خطوچین داره البته عمقش وتوچشم بودنش کم شده ☹️چرااا مگه نباید کامل صاف میشد ؟ 

عزیزم شما اونروز جواب منودادی وازت واقعا ممنونم .یسوال داشتم باز ممنون میشم جواببدیمن خط خنده سمت چ ...

عزیزم شاید یه سمت صورتتون ژلش زودتر جذب شده و ازونجایی که میگین قبلا قسمتی که عمق خطوطش کمتر بود الان کاملا سطحش یکدست شده حتما اون سمتتون که عمیق تر بود احتیاج به ژل بیشتری داشت تا کاملا سطحش صاف و یکدست بشه

اشکالی نداره فقط دوباره باید تزریق کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شاید یه سمت صورتتون ژلش زودتر جذب شده و ازونجایی که میگین قبلا قسمتی که عمق خطوطش کمتر بود الا ...

اگه دوباره تزریق بشه هزینه میگیره دیگه درسته 😮‍💨

دیگه هیچ پولی برام نمونده که دوباره برم

همینجوری میمونه چاره نیست

اگه دوباره تزریق بشه هزینه میگیره دیگه درسته 😮‍💨دیگه هیچ پولی برام نمونده که دوباره برمهمینجوری می ...

فکر نکنم زیاد بشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون ازینکه وقت گذاشتی جواب دادی گلم

خواهش میکنم عزیزم💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40