2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد با ما بیاد مشهد🥹🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 29 پست

مادر همسر من مدل مسافرت کردنش با ما خیلی متفاوته، برای همینم من باهاشون مسافرت نمیرم اما به همسرم میگم چند وقت یه بار ببرتشون مسافرت جاهای زیارتی که دوست داره مادر و پسری برن، مثلا این ماه هوایی بردنشون کربلا چند وقت پیش مشهد رفتن... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانتم ببر با مادر شوهر با هم میشن مادر شوهرت هم تنها نیست دیگه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

مامانتم ببر با مادر شوهر با هم میشن مادر شوهرت هم تنها نیست دیگه

فقط جای یه نفر داریم

از طرفی شوهرم میگه اگر بلایی سر مادرت بیاد شرش میگیرتمون

کربلا هم نذاشت ببریمش

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
دلم براش سوخت اون که گناهی نکرده مریض شده عزیزم افرین بهت امام رضا اینقدر مهربون بود ضامن اهوی ماد ...

وااااقعا کامنتت حس خوب و آرامش بهم داد :)

بلیط قطار گرفتیم  کوپمون یه نفر جا داره فقط اونم باید با رئیس قطار هماهنگ کنیم

ی کوپه دیگه بگیرید اینا باهم باشن ببینید راهی دارید 

ب شوهرت بگو دوست داشتم مامانم بیاد ک بدونه شماهم دوست داری 

فقط جای یه نفر داریم از طرفی شوهرم میگه اگر بلایی سر مادرت بیاد شرش میگیرتمون کربلا هم نذاشت ببریم ...

چه بلایی سر بنده خدا بیاد😐😑 مادر خودشم‌هست دیگه بگو همونجوری که تو دوست داری مادرتو ببری زیارت مادر منم دلش گرفته دوست داره بیاد بذار جفتشونو خوشحال کنیم به هممون خوش بگذره 

فقط جای یه نفر داریم از طرفی شوهرم میگه اگر بلایی سر مادرت بیاد شرش میگیرتمون کربلا هم نذاشت ببریم ...

اشکال نداره عزیزم ایشالله به دل خوش بری و با دل خوش برگردی 

رفتی منم دعا کن لطفا 

راستی چرا مامانتو با کاروان نمیفرستی؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بلیط قطار گرفتیم  کوپمون یه نفر جا داره فقط اونم باید با رئیس قطار هماهنگ کنیم

میشه هماهنگ کرد.  شماره کوپه و صندلیتون مشخصه. میتونین راحت بلیط بگیرین که با شما باشه.  میتونه هزینه رو شما یا خودش بده که دیگه منتی سرش نباشه یه وقت مادرشوهرت چیزی نگه. 

ی کوپه دیگه بگیرید اینا باهم باشن ببینید راهی دارید  ب شوهرت بگو دوست داشتم مامانم بیاد ک بدون ...

پیش فروش تموم شده

ولی آره بنظرم باید بهش بگم منم یه خقی دارم به هرحال

اشکال نداره عزیزم ایشالله به دل خوش بری و با دل خوش برگردی  رفتی منم دعا کن لطفا  راس ...

بروی چشمم یادمید حتما براتون دعا میکنم

چی بگم... ما خودمونم با قرض و قوله میریم

از طرفی ورای همه این حرفا ازین خصلت شوهرم که احترام پدر مادرشو نگه میداره خیلی خوشم میا برادر من که هیچی اصلا... کاش یذره تعصب داشت رو پدر و مادرش

قربونت برم برای منم دعا کن بتونم برم حرم دلم بدجور شکسته  اقا منو بطلبه

چشم حتما

شما دعا کنید منم سالم برسم حتمااا براتون دعا میکنم :)

سلام عزیزم پارسال من پدر شوهرم ومادر شوهرم بردیم مشهد البته با ماشین از خوزستان تا مشهد خیلی سختم بود خودم دوتا بچه کوچیک داشتم البته چون قبلا برده بودیمشون انتظار نداشتن ولی وقتی بهشون گفتیم خیلی خوشحال شدم هردو بالای ۸۰ومریض ناگفته نماند ک پرهیز غذایی داشتن ماهم پول نداشتیم از رستوران مدام بگیریم مجبور بودم خودم درست کنم خلاصه تو مسافرت پدر شوهرم حالش بد شد ومن گفتم قطعا دور از جونش داره میمیره ولی خدارحم کرد با هرسختی بود برگشتیم ولی من با این همه سختی اصلا پشیمون نشدم چون با امام رضا معامله کرده بودم افسردگی حدود ۵سالمه بهبود داد 

مادر شوهرم بهم گفت گفتم دیگه میمیرم وکسی مارو زیارت نمیبره وقتی ما بهشون گفتیم ازته دل برامون دعا کردن متاسفانه مادر شوهرم ده روز میشه فوت شد ومن باوجود اینکه خیلی براش ناراحتم ولی آرامش دارم چون ب ارزوش رسید ویبار دیگه زیارت کرد